CITTA DEL MARE
OPIS

Lokacija: Hotel Citta Del Mare se nalazi u blizini mesta Terasini, ima dve plaže, jednu stenovitu i jednu peščanu, do kojih je obezbeđen prevoz shuttle autobusima. Od aerodroma u Palermu je udaljen 19 km, a od mesta Terasini oko 6 km.

 

Sobe: Veliki hotelski kompleks Citta Del Mare se sastoji iz više zgrada sa ukupno 800 soba. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, sef, mini frižider, klima uređaj i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su comfort sobe sa pogledom na vrt veličine 20m² namenjene za smeštaj do 4 osobe i superior sobe sa pogledom na more veličine 25m² namenjene za smeštaj do 4 osobe.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Citta Del Mare su 3 restorana, 2 picerije i 4 bara, u kojima se služe lagani obroci, poslastice i osvežavajući napici.

 

Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju 2 bazena, 3 manja sa whirpool-ima, 1 bazen sa toboganima i spa centar sa saunom, turskim kupatilom i različitim vrstama masaža. U okviru hotela gosti mogu da se zabavljaju uz vaterpolo, tenis, stoni tenis, odbojku, košarku i razne vrste aerobika.

Shuttle servis do plaže
Animacija
WI FI na recepciji
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Picerija
Poslastičarnica
Restoran
Snek bar
Hotel Map Title