VALTELLINA
OPIS

Lokacija: Hotel Valtellina nalazi se 800 m od centra Livinja, ispod staza, 300 m od najbližeg ski lifta. Ski bus stanica nalazi se ispred hotela.

 

Sobe: Valtellina hotel raspolaže se 27 smeštajnih jedinica.  Sve sobe Valtellina hotela imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon i sef. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se superior (23 m² dvokrevetna soba sa bračnim ležajem i sofom za treću osobu) i comfort sobe (16m² dvokrevetna soba sa bračnim ležajem).

 

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Valtellina na raspolaganju su restoran, bar, a la carte restoran, TV sala, parking i skijašnica. Ljubitelji wellness usluga mogu se opustiti u wellness centru sa bazenom, saunama i prostorijama za razne vrste masaža (uz doplatu). Mesto u garaži, plaća se na recepciji hotela (provera raspoloživosti sa recepcijom). Doplata za krevetac 25 € dnevno, plaća se na recepciji hotela. Obavezna doplata za novogidišnju večeru 30 € po osobi, plaća se na recepciji hotela.

Boravišna taksa se trenutno ne naplaćuje u Livinju, ukoliko dođe do promene plaćaće se na recepciji hotela.

 

Veoma važno:
Hotel Valltellina posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

U slučaju otkaza 15 do 9 dana pre početka putovanja hotel Valtelina zadržava 80% cene, ostali uslovi otkaza po opštim uslovima putovanja.

 

U blizini ski bus stanice
U blizini ski staze
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Sauna
Tursko kupatilo
TV sala
Hotel Map Title