LAC SALIN SPA & MOUNTAIN RESORT
OPIS

Lokacija: Lac Salin SPA & Mountain Resort hotel nalazi se 1,7 km od centra Livinja, 200 m od najbliže staze i 220 m od bus stanice.

 

Sobe: Lac Salin SPA & Mountain Resort hotel raspolaže se 65 smeštajnih jedinica.  Sve sobe Lac Salin SPA & Mountain Resort hotela imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, sef i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se superior (28 m² dvokrevetna soba sa bračnim ležajem i sofom na kojoj mogu spavati 2 osobe)  i prestige sobe (45 m², bračni ležaj odvojen kliznim vratima od dnevnog boravka u kom se nalaz sofa na kojoj mogu spavati 2 osobe).

 

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Lac Salin SPA & Mountain Resort na raspolaganju su restoran, bar, a la carte restoran, TV sala, parking i skijašnica. Ljubitelji wellness usluga mogu se opustiti u wellness centru, koji se prostire na 1200 m², sa bazenom, saunama, turskim kupatilom i prostorijama za razne vrste masaža (uz doplatu). Mesto u garaži je uključeno u cenu, u zavisnosti od raspoloživih mesta. Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca, doplata na recepciji 20€ dnevno po ljubimcu. WiFi ograničenog protoka dostupan je u svim delovima hotela bez doplate.

Boravišna taksa se trenutno ne naplaćuje u Livinju, ukoliko dođe do promene plaćaće se na recepciji hotela.

 

Veoma važno:
Hotel Lac Salin SPA & Mountain Resort posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

U slučaju otkaza 31 do 20 dana pre početka putovanja hotel Lac Salin SPA & Mountain Resort zadržava 30% cene, ostali uslovi otkaza po opštim uslovima putovanja.

BESPLATAN SKI PASS U PERIODU 02/12-23/12 ZA BORAVAKOD 7 I VIŠE NOĆI 

 

 

U blizini ski bus stanice
U blizini ski staze
Garaža
Parking
Skijašnica
Usluga čuvanja dece
WI FI u krugu hotela
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Stoni tenis
Hotel Map Title