HELVETIA
OPIS

Lokacija: Hotel Helvetia nalazi se u centru Livinja u pešačkoj zoni, 20 m od ski lifta, ispod staza.

 

Sobe: Helvetia hotel raspolaže se 41 smeštajnom jedinicom.  Sve sobe Helvetia hotela imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon i sef. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 16 – 18 m², nemenjene smeštaju 2 do 3 osobe.

 

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Helvetia na raspolaganju su restoran, bar, TV sala, parking i skijašnica. Ljubitelji wellness usluga mogu se opustiti u wellness centru sa bazenom, saunama i prostorijama za razne vrste masaža (uz doplatu). Hotel ima besplatan parking u zavisnosti od popunjenosti, dok se mesto u garaži doplaćuje 15 € po noći, plaća se na recepciji hotela (obavezna provera raspoloživoti pre putovanja). Doplata za krevetac 10 € dnevno, plaća se na recepciji hotela.

Boravišna taksa se trenutno ne naplaćuje u Livinju, ukoliko dođe do promene plaćaće se na recepciji hotela.

Hotel se nalazi u zoni ograničenog saobraćaja,  potrebno je kontaktirati recepciju za dodatne informacije pre dolaska.

 

Veoma važno:
Hotel Helvetia posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

 

U blizini ski staze
U centru
Garaža
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
A la Carte restoran
Restoran
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Hotel Map Title