ALEXANDROS PALACE
OPIS

Lokacija: Hotel Alexandros Palace se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Atos. Ovaj odličan hotelski kompleks se prostire se na površini od 25000 m². Hotel Alexandros Palace se nalazi na 200 m od plaže do koje se stiže podzemnim prolazom. Od mesta Ouranopolis je udaljen 5 km.

 

Sobe: Hotel Alexandros Palace poseduje 243 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na  baštu, standard sobe sa pogledom na bazen, junior suite sa pogledom na baštu, junior suite sa pogledom na more, junior suite sa jednom spavaćom sobom i pogledom na more, suite sa bočnim pogledom na more, suite sa pogledom na more i family suite sa dve spavaće sobe i pogledom na more. Standard sobe sa pogledom na baštu imaju 27m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Standard sobe sa pogledom na bazen imaju 27m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Junior suite sa pogledom na baštu imaju 40m², sastoje se iz jedne velike prostorije i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Junior suite  sa pogledom na more takođe imaju 40m², sastoje se iz jedne velike prostorije i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Junior suite sa jednom spavaćom sobom i pogledom na more imaju 40m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i još jedne manje sobe za decu sa sofa krevetom. Ove dve sobe su povezane vratima. Suite sa bočnim pogledom na more imaju 50m² i imaju 4 odvojena kreveta. Suite sa pogledom na more imaju 50m² i imaju 4 odvojena kreveta. Porodični suite sa dve spavaće sobe i pogledom na more imaju 60m², sastoje se iz dve odvojene spavaće sobe sa po dva odvojena kreveta ili dva odvojena kreveta i sofa krevetima. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Alexandros Palace u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Alexandros Palace ima glavni bar u hotelu, bar pored bazena, bar na plaži kao i snack bar, gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, koktela, kafa, laganih obroka i poslastica. Hotel Alexandros Palace takođe ima i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela i vina. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, menjačnicu, parking koji je besplatan, internet kutak koji se doplaćuje, iznajmljivanje bicikla, TV salu, usluge pranja veša kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

                              

Sport i zabava: Gosti hotela Alexandros Palace u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Alexandros Palace takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Hotel Alexandros Palace poseduje i jedan unutrašnji bazen čije se korišćenje doplaćuje. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se takođe doplaćuju. Gostima hotela se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, a mogu da koriste i teren za tenis, košarku, odbojku na pesku, kao i sto za stoni tenis i bilijar. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste spa centar, saune i masaže uz doplatu. Tim animatora u okviru mini kluba je zadužen za najmlađe, a tu je i dečije igralište.

Blizu plaže
Animacija
Animacija za decu
Bankomat
Dečije igralište
Prodavnica
Menjačnica
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Shuttle servis do grada
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
WI FI u sobi
Bazen za decu
Hotel prima kućne ljubimce
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Hamam
Masaža
Sauna
Spa centar
Teretana
Aerobik
Bilijar
Mini klub
Odbojka na pesku
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za košarku
TV sala
Hotel Map Title
PROGRAM

 

Cene su dinamičnog karaktera, shodno velikim promenama u cenovnoj politici, molimo putnike da se obrate poslovnici za konkretnu ponudu prema željenom periodu putovanja.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan

Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

Drugi – pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

 

CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici

- korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu

- uslugu rezervacije

- organizaciju putovanja

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- boravišne takse na destinaciji, za hotele 1*, 2* taksa iznosi 0.50€ dnevno po osobi, za hotele 3* 1.5€, za hotele sa 4* iznosi 3€, za hotele sa 5* iznosi 4€ dnevno po sobi.

- zdravstveno putno osiguranje sa pokrićem Covid.

- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja sa pokrićem kovid. Ne postoji unapred definisana fiksna cena ovog osiguranja, cena zavisi od mnogo faktora, molimo putnike da se obrate agenciji Odeon World Travel za konkretnu ponudu ovog osiguranja.

Preporuka turističke agencije Odeon World Travel je da putnik poseduje sva gore navedena osiguranja.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21  dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

 

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji. Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika lokalne partnerske agencije prvog dana boravka. Kontakt telefon lokalne partnerske agencije kao i dežurni telefon agencije Odeon Wold Travel, naveden je na vaučeru.  Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2021/22-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave zimske sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

 PROMENA REZERVACIJE:

Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kada do promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3000 rsd po rezervaciji.

 

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

Cene su dinamičnog karaktera, shodno velikim promenama u cneovnoj politici, molimo putnike da se obrate poslovnici za konkretnu ponudu prema željenom periodu putovanja.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik broj 7 od 20.04.2023.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A

Garancija putovanja broj 2701355, važi od 01.10.2022. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax: +381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30

office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs