VILA FANTASIA APART
OPIS

Lokacija:  Apartmani vila Fantasia su idealno locirani, smešteni u mirnoj ulici, a blizu centra grada Skijatosa. Od pešačke zone je udaljena 200 m, a od luke 500 m. Najbliža plaža gradu Skijatos je Megali Amos, a udaljena je 400 m. Na glavnoj magistrali nalazi se stanica autobusa kojim gosti mogu svakog dana obilaziti druge plaže na ostrvu.

Sobe : U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su trokrevetni studio i apartman (2-4). Apartman vile Fantasia se sastoji od dve spavaće sobe sa krevetima za dve osobe (minimum 3 odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoe dece), kuhinje i trpezarije (osnovno posuđe, mini šporet sa dve ringle, frižider), kupatila (tuš/wc), a apartman ima i TV i klima uređaj uz doplatu na licu mesta i garnituru za sedenje u zajedničkom dvorištu ispred apartmana. Apartman vile Fantasia se nalazi u prizemlju.

Sport i zabava:  Ostrvo Skijatos je poznato po mnogobrojnim peščanim plažama, toplim morem, bujnom borovinom. U gradu Skijatos ogleda se sav šarm Sporada, bele fasade, cvreni krovovi, tradicionalne taverne, moderni barovi čine ovo ostrvo jednim od omiljenih destinacija za letovanje. Prilikom boravka na ostrvu Skijatos, mogu se krstarenjem obići i susedni Skopelos i Alonisos.


Peškiri i posteljina se menjaju dva puta u toku boravka.

Hotel Map Title