VILA DROSIA APART
OPIS

Lokacija: Smeštena u bašti, okružena zelenilom, Vila Drosia je udaljena svega 120 m od plaže Agia Paraskevi, od koje je deli ulica. Na 50 m od vile Drosia  je put koji povezuje grad Skijatos i Kukunaries plažu, tu se nalazi market, par restorana i autobuska stanica. Grad Skijatos udaljen je 7 km i u njemu se nalaze brojne taverne, kafići i suvenirnice, a aerodrom Skijatos je udaljen 9 km od vile Drosia.

Studio: Studio vile Drosia ima krevete za dve osobe, kuhinjsku nišu sa osnovnim posuđem, kupatilo, TV, klima uređaj uz doplatu na licu mesta, wi-fi i terasu. Studiji vile Drosia se nalaze u prizemlju.

Sport i zabava: Ostrvo Skijatos je poznato po mnogobrojnim peščanim plažama, toplim morem, bujnom borovinom. U gradu Skijatos ogleda se sav šarm Sporada, bele fasade, cvreni krovovi, tradicionalne taverne, moderni barovi čine ovo ostrvo jednim od omiljenih destinacija za letovanje. Prilikom boravka na ostrvu Skijatos, mogu se krstarenjem obići i susedni Skopelos i Alonisos. 

Peškiri i posteljina se menjaju dva puta u toku boravka.

PROGRAM

 PROGRAM PUTOVANJA:

1-2 dan  Polazak autobusa iz Beograda, DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele, u popodnevnim satima. Tačno vreme biće objavljeno 2 dana ranije (tačan red vožnje brodskih prevoznika nije poznat u momentu postavljanja programa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju. Dolazak u luku Volos u prepodnevnim časovima sledećeg dana. Vožnja trajektom do Skijatosa. Vožnja traje oko 2 sata i 30 min. Po dolasku na Skijatos transfer do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.

3-11. dan  Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

12. dan  Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.

 U cenu aranžmana je uključeno:
- autobuski prevoz Beograd - Volos
- transfer od luke na Skijatosu do hotela/apartmana i od hotela/apartmana do aerodroma na Skijatosu
- aerodromske takse 16.08€ (Skijatos 15.1€, DCV taksa 0.98€)
- čarter let Skijatos – Beograd

- Brodska karta na relaciji Volos – Skijatos (vožnja traje oko 2,5h) 

-YQ taksu 10€ po osobi, deca do 2 godine ne plaćaju taksu. YQ taksa predstavlja taksu za doplatu za gorivo, propisuje je avio kompanija i podložna je promeni do realizacije putovanja.

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu

- troškove rezervacije

- organizaciju putovanja i usluge predstavnika


U cenu aranžmana nije uključeno:
- zdravstveno putno osiguranje

osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 - boravišne takse


Vila Janis, Skiathos

Lokacija: Vila Janis se nalazi u centru grada Skijatosa, na vrhu ulice Evangelistrias, 500 m je udaljena od glavne ulice Papadiamanti i 700 m od luke. Poznata plaža Megali Amos udaljena je 800 m, a do nje takođe saobraća i lokalni autobus. Od aerodroma Skijatos vila Janis udaljena je oko 3 km.

Studio: Studio vile Janis sastoji se od dva standardna kreveta ili sa dva standardna i jednog pomoćnog kreveta, kuhinjske niše sa osnovnim posuđem, kupatila, a svaki studio ima i TV, klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta i balkon. U vili Janis Wi-fi je besplatan.

Peškiri i posteljina se menjaju dva puta u toku boravka.

Vila Drosia, Skiathos

Lokacija: Smeštena u bašti, okružena zelenilom, Vila Drosia je udaljena svega 120 m od plaže Agia Paraskevi, od koje je deli ulica. Na 50 m od vile Drosia je put koji povezuje grad Skijatos i Kukunaries plažu, tu se nalazi market, par restorana i autobuska stanica. Grad Skijatos udaljen je 7 km i u njemu se nalaze brojne taverne, kafići i suvenirnice, a aerodrom Skijatos je udaljen 9 km od vile Drosia.

Studio: Studio vile Drosia ima krevete za dve osobe, kuhinjsku nišu sa osnovnim posuđem, kupatilo, TV, klima uređaj uz doplatu na licu mesta, wi-fi i terasu. Studiji vile Drosia se nalaze u prizemlju.

Sport i zabava: Ostrvo Skijatos je poznato po mnogobrojnim peščanim plažama, toplim morem, bujnom borovinom. U gradu Skijatos ogleda se sav šarm Sporada, bele fasade, cvreni krovovi, tradicionalne taverne, moderni barovi čine ovo ostrvo jednim od omiljenih destinacija za letovanje. Prilikom boravka na ostrvu Skijatos, mogu se krstarenjem obići i susedni Skopelos i Alonisos.

Peškiri i posteljina se menjaju dva puta u toku boravka.

Vila Fantasia, Skiathos

Lokacija: Apartmani vila Fantasia su idealno locirani, smešteni u mirnoj ulici, a blizu centra grada Skijatosa. Od pešačke zone je udaljena 200 m, a od luke 500 m. Najbliža plaža gradu Skijatos je Megali Amos, a udaljena je 400 m. Na glavnoj magistrali nalazi se stanica autobusa kojim gosti mogu svakog dana obilaziti druge plaže na ostrvu.

Studio: Studio vile Fantasia ima krevete za tri osobe, kuhinjsku nišu sa osnovnim posuđem, kupatilo, TV, klima uređaj uz doplatu na licu mesta i balkon. Studio vile Fantasia se nalazi na spratu.

Apartman: Apartman vile Fantasia se sastoji od dve spavaće sobe sa krevetima za dve osobe, kuhinje i trpezarije (osnovno posuđe, mini šporet sa dve ringle, frižider), kupatila (tuš/wc), a apartman ima i TV i klima uređaj uz doplatu na licu mesta i garnituru za sedenje u zajedničkom dvorištu ispred apartmana. Apartman vile Fantasia se nalazi u prizemlju. Minimalan broj osoba u apartmanu 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle osobe.

Sport i zabava: Ostrvo Skijatos je poznato po mnogobrojnim peščanim plažama, toplim morem, bujnom borovinom. U gradu Skijatos ogleda se sav šarm Sporada, bele fasade, cvreni krovovi, tradicionalne taverne, moderni barovi čine ovo ostrvo jednim od omiljenih destinacija za letovanje. Prilikom boravka na ostrvu Skijatos, mogu se krstarenjem obići i susedni Skopelos i Alonisos.

Peškiri i posteljina se menjaju dva puta u toku boravka.

Hotel Skiathos Palace 5*, Skiathos

Lokacija: Hotel Skiathos Palace se nalazi u borovoj šumi, iznad puta, na uzvišenju sa kojeg se pruža pogled na jednu od najpoznatijih plaža Evrope Koukounaries plažu, koja je udaljena 250 m, kao i na plažu Maratha, koja je takođe udaljena 250 m od hotela. Do ovih plaža je organizovan prevoz hotelskim shuttle busom koji do 18h saobraća na svakih 5 minuta. Grad Skijatos je udaljen 11 km, a aerodrom Skijatos 13 km. Na ostrvu Skijatos je odlično organizovan autobuski prevoz, koji redovno saobraća do ponoći, svaka stanica je drugo mesto odnosno plaža, a stanica autobusa se nalazi odmah ispod hotela na putu.
Sobe: Hotel Skiathos Palace ima ukupno 258 soba, svaka soba ima kupatilo, TV, telefon, klima uređaj, frižider i balkon. Modern ground floor back view sobe su kompletno renovirane sobe u prizemlju sa pogledom iza hotela i garniturom za sedenje na platou ispred sobe ograđenom sa obe strane. Modern back view sobe su kompletno renovirane sobe sa pogledom iza hotela i terasom. Modern sea view sobe su kompletno renovirane sobe sa pogledom na more i terasom. Superior deluxe sobe su sobe sa pogledom na Koukounaries plažu. Deluxe sobe su renovirane sobe za sezonu 2018. Executive sobe su sobe sa velikom terasom i ležaljkama za sunčanje.
Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se služe jela nacionalne i internacionalne kuhinje, gosti mogu da se osveže u lobby baru sa klavirom, snack baru pored bazena, kao i baru na plaži ili da uživaju u restoranu na krovu hotela. Od dodatnih sadržaja na raspolaganju su sef na recepciji (uz doplatu), servis za pranje i sušenje veša, servis za izdavanje peškira za plažu (besplatno), menjačnica, prodavnica, rent a car i internet centar. Hotel ima i besplatan shuttle bus koji vozi do grada Skijatos ali se mora rezervisati unapred.
Sport i zabava: U sastavu hotela se nalazi bazen, a gosti mogu da se rekreiraju igrajući tenis, dok je najmlađima na raspolaganju dečije igralište. U okolini hotela postoje različite mogućnosti za zabavu i rekreaciju kao što su jahanje, hajking i škola ronjenja, a u blizini se nalazi i market za osnovnu nabavku kao i dve taverne. Na plaži su zastupljeni razni sportovi na vodi.U gradu Skijatos koji se nalazi na 11 km udaljenosti od hotela i do kojeg saobraća autobuski prevoz, nalaze se brojni barovi, marketi, taverne, restorani i suvenirnice.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

 
1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.
6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.
7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.
Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena.
NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
 

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU JE 50.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA

OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

                                                                                                                                                                     

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA

jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Cenovnik br. 3 od 06.02.2020.

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax:+381 11 323 81 30

                                                                                                                              office@odeontravel.rs www.odeontravel.rs