SKIATHOS PALACE
OPIS

Lokacija: Hotel Skiathos Palace se nalazi u borovoj šumi, iznad puta, na uzvišenju sa kojeg se pruža pogled na jednu od najpoznatijih plaža Evrope Koukounaries plažu, koja je udaljena 250 m, kao i na plažu Maratha, koja je takođe udaljena 250 m od hotela. Do ovih plaža je organizovan prevoz hotelskim shuttle busom koji do 18h saobraća na svakih 5 minuta. Grad Skijatos je udaljen 11 km, a aerodrom Skijatos 13 km. Na ostrvu Skijatos je odlično organizovan autobuski prevoz, koji redovno saobraća do ponoći, svaka stanica je drugo mesto odnosno plaža, a stanica autobusa se nalazi odmah ispod hotela na putu.

Sobe: Hotel Skiathos Palace ima ukupno 258 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba, svaka ima kupatilo,  TV, telefon, klima uređaj, frižider i balkon. Standard ground floor back view sobe sobe u prizemlju sa pogledom iza hotela su renovirane za sezonu 2023. i garniturom za sedenje na platou ispred sobe ograđenom sa obe strane. Standard back view sobe sa pogledom iza hotela i terasom, renovirane su za sezonu 2023.  Deluxe sobe su sa pogledom na more. Executive sobe su sobe sa velikom terasom i ležaljkama za sunčanje.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se služe jela nacionalne i internacionalne kuhinje, gosti mogu da se osveže u lobby baru sa klavirom, snack baru pored bazena, kao i baru na plaži ili da uživaju u restoranu na krovu hotela. Od dodatnih sadržaja na raspolaganju su sef na recepciji (uz doplatu), servis za pranje i sušenje veša, servis za izdavanje peškira za plažu (besplatno), menjačnica, prodavnica, rent a car i internet centar. Hotel ima i besplatan shuttle bus koji vozi do grada Skijatos, ali se mora rezervisati unapred.

Sport i zabava: U sastavu hotela se nalazi bazen, a gosti mogu da se rekreiraju igrajući tenis, dok je najmlađima na raspolaganju dečije igralište. U okolini hotela postoje različite mogućnosti za zabavu i rekreaciju kao što su jahanje, hajking i škola ronjenja, a u blizini se nalazi i market za osnovnu nabavku kao i dve taverne. Na plaži su zastupljeni razni sportovi na vodi.U gradu Skijatos koji se nalazi na 11 km udaljenosti od hotela i do kojeg saobraća autobuski prevoz, nalaze se brojni barovi, marketi, taverne, restorani i suvenirnice.

Shuttle servis do plaže
Dečije igralište
Prodavnica
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
WI FI u krugu hotela
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Teniski teren
Hotel Map Title