KORALI SKIATHOS
OPIS

Lokacija: Hotel Korali je hotel apartmanskog tipa koji se sastoji od 2 zgrade, nalazi se na 80 m od peščane plaže Trulos, jedne od najlepših na ostrvu Skijatos. Grad Skijatos udaljen je 10 km, a aerodrom Skijatos 12 km.  Stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Kukunaries plaže i samog grada Skijatosa nalazi se u neposrednoj blizini hotela Korali.

Sobe: Hotel Korali ima ukupno 41 smeštajnu jedinicu u koje spadaju studija i apartmani. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard studiji.Svaka jedinica hotela Korali ima kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef, kuhinjsku nišu sa osnovnim posuđem, frižider i balkon ili terasu. Standard studiji u hotelu Korali nisu renovirani.

Hotelski sadržaj: Pored sale u kojoj se služi doručak u sastavu hotela Korali je i bar, a gostima su na raspolaganju wi- fi  i parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Korali su 2 spoljašnja bazena, od kojih je jedan za decu. Plaža Troulos koja se nalazi na 80 m od hotela Korali je kompletno organizovana sa svim potrebnim sadržajima (ležaljkama, suncobranima i tavernama). Ostrvo Skijatos je poznato po mnogobrojnim peščanim plažama, toplim morem, bujnom borovinom. U gradu Skijatos ogleda se sav šarm Sporada, bele fasade, cvreni krovovi, tradicionalne taverne, moderni barovi čine ovo ostrvo jednim od omiljenih destinacija za letovanje. Prilikom boravka na ostrvu Skijatos, mogu se krstarenjem obići i susedni Skopelos i Alonisos.

 

WI FI na recepciji
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar
Sala za doručak
Hotel Map Title