AKS HINITSA BAY
OPIS

Lokacija: Aks Hinitsa Bay hotel se nalazi na istočnom delu poluostrva Peloponez, na ulasku u malu luku Porto Heli, na privatnoj plaži, preko puta malog ostrva Hinitsa. Živopisni gradić Nafplio je udaljen 78 km, Mikena 100 km, a Epidaurus 55 km.

Sobe: Aks Hinitsa Bay hotel u svom sastavu ima 206 soba i 10 apartmana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel se nalaze standardne sobe sa pogledom na brdo ili more i porodične sobe sa pogledom na more. Standardne sobe (oko 22m²) imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćnim ležaj, mogu imati pogledn na brdo ili na more. Porodične sobe (oko 22m²) imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i krevete na sprat za decu, nalaze se na prvom spratu. Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uredaj, TV, telefon, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Aks Hinitsa Bay hotel pored glavnog restorana ima a la carte restoran, lobby bar i bar na plaži. Od dodatnih sadržaja na raspolaganju su servis za peškire za plažu, TV sala, WI-FI, konferencijska sala, parking i mini market.

Sport i zabava: Aks Hinitsa Bay hotel ima dva bazena, od kojih je jedan za decu. Gostima su na raspolaganju teretana, 2 teniska terena, teren za odbojku na plaži i teren za košarku. Za najmljađe je uređeno igralište a tu je i mini klub sa animatorima.
 

Privatna plaža
Dečije igralište
Konferencijske sale
Krevetac za bebu
Prodavnica
Parking
Usluga čuvanja dece
Wi Fi
Bazen sa delom za decu
Ležaljke i suncobrani u ceni
A la Carte restoran
Bar
Bar na plaži
Restoran
Teretana
Mini klub
Odbojka na pesku
Teniski teren
Teren za mini fudbal
Hotel Map Title