KRONOS
OPIS

Lokacija: Hotel Kronos pripada Olimpskoj regiji. Hotel Kronos se nalazi u mestu Platamon, od centra mesta je udaljen 500 m, dok je od plaže od koje ga deli ulica udaljen 100 m.

 

Sobe: Hotel Kronos poseduje 60 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, triple sobe, family sobe sa krevetima na sprat i family sobe sa dve spavaće sobe. Standard sobe imaju 19m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Triple sobe imaju 24m² i imaju bračni krevet ili dva odbojena kreveta i sofa krevet. Family sobe sa krevetima na sprat imaju 24m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i krevete na sprat ili sofa krevet. Ovi tipovi soba se preporučuju za porodice sa dvoje dece. Family sobe sa dve spavaće sobe imaju 80m², sastoje se iz dve odvojene spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i sofa krevetom. Ovi tipovi soba imaju i kuhinjsku nišu. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Kronos u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Kronos ima glavni bar u okviru hotela, kafeteriju i bar pored bazena, gde gosti hotela mogu da konzumiraju alkoholna i bezalkoholna pića, kafe, sokove i poslastice. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, sef na recepciji koji je bespatan, TV salu, internet kutak koji se doplaćuje, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

                              

Sport i zabava: Hotel Kronos ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Kronos takođe ima i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gosti hotela mogu da koriste teretanu kao i sto za stoni tenis. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste saune i masaže uz doplatu. U večernjim časovima organizuju se tematski i muzički programi, a deca se mogu zabaviti na dečijem igralištu. Blizina grada Solun gostima pruža mnogobrojne mogućnosti za razgledanje, kupovinu ili uživanje u grčkoj gastronomiji

Sef na recepciji hotela
Stoni tenis
Dečije igralište
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Bar
Teretana
Masaža
Sauna
Bankomat
Usluge lekara
Parking
Hotel prima kućne ljubimce
Rent a Car
Restoran
WI FI
WI FI u krugu hotela
Hotel Map Title
PROGRAM

NAPOMENE:
- Svaka promena potvrđene rezervacije se naplaćuje 15 eur
- Hotel zadržava pravo da propiše drugačije uslove za rezervacije u periodu Uskrsa ili nacionalnih praznika
- Jednokrevetne sobe su na upit (uz prethodnu proveru) i uz doplatu.  

INFORMACIJE ZA ARANŽMANE SOPSTVENIM PREVOZOM

Sve cene su iskazane dnevno po osobi u EUR za minimalan boravak od 7 noćenja, manji broj noćenja i jednokrevetne sobe su na upit.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.
Drugi do poslednjeg dana: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete.
Poslednji dan
: Napuštanje hotela ili apartmana do 09:00h. Kraj programa.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu
- usluge inopartnera

- organizacija putovanja

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

- zdravstveno putno osiguranje

- boravišna taksa

- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana, u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 

BORAVIŠNA TAKSA:
Od 01. Januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana:

Iznosi po sobi / po noći: hoteli 1*i 2*- 0,5€, hoteli 3* - 1,5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.

Okvirni iznosi po sobi / po noći: apartmani 1 i 2 ključa - 0,25€, apartmani 3 ključa - 0,5€, apartmani 4ključa - 1€. 

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

 

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

OSIGURANJE:   

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE i OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

Cenovnik br.4 od 06.02.2020.

 

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

 

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax:+381 11 323 81 30

mail: office@odeontravel.rs,

 

www.odeontravel.rs