MEDITERANEE
OPIS

Lokacija: Hotel Medietrranee je smešten na peščanoj plaži u centralnom delu letovališta Lassi, odakle se pruža pogled na zaliv Lixouri. Idealan je za odmor i uživanje. Od Argostolija, glavnog grada Kefalonije je udaljen svega 2 km.

Sobe: Hotel Medietrranee ima ukupno 227 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe sa pogledom na baštu ili na more i junior suite sobe. Standard sobe (23 m²) imaju francuski ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj, mogu imati pogled na baštu ili na more. Junor suite sobe imaju jedan francuski i dva odvojena kreveta manjih dimenzija. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel Medietrranee ima 2 bara od kojih je jedan pored bazena, kao i snack bar na plaži. Od dodatnih sadržaja na raspolaganju su menjačnica, usluge lekara na pozv, rent a car i parking.

Sport i zabava: Gostima hotela Medietrranee je na raspolaganju veliki bazen sa izdvojenim delom za decu, teniski teren i sto za stoni tenis.
 

Na plaži
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title