VILA PROKOPIS APART
OPIS

Lokacija: Vila Prokopis se nalazi u Dasiji, na ističnoj strani ostrva Krf. Smeštena je u mirnom delu Dasije, na pola puta između hotela Ikos Dassia i hotela Elea Beach. Vila Prokopis okružena je palmama, a dvorište je ispunjeno mediteranskim rastinjem. Vilu Prokopis od peščano-šljunkovite plaže deli samo 30 m. Od aerodroma na ostrvu Krf i glavnog grada Krf udaljena je 12 km.

 

Sobe: U sastavu vile Prokopis nalaze se smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji.

Studio za dvoje odraslih u svom sastavu ima dva odvojena kreveta ili jedan double bed i kuhunjsku nišu sa osnovnim posuđem.

Studio 3 pax za troje odraslih u svom sastavu ima double bed i jedan pomoćni ležaj i kuhunjsku nišu sa osnovnim posuđem.

Studio bunk bed u svom sastavu ima double bed i krevete na sprat i kuhunjsku nišu sa osnovnim posuđem.

Svi studiji u svom sastavu imaju kupatilo, TV, klima uređaj, balkon ili terasu. Većina studija ima mrežice za komarce na balkonskim/terasnim vratima.

 

Hotelski sadržaj: Gostima je u sastavu vile Prokopis na raspolaganju lepo uređeno dvorište, puno zelenila. U dvorištu se nalazi ozidani roštilj i potrebna oprema za idealan porodični odmor na Krfu. Wi-Fi je za sve goste besplatan dok se sef i klima doplaćuju na licu mesta. Peškiri i posteljina se menjaju jednom u toku boravka.

Sport i zabava: Ostrvo Krf ima više lokacija za obilazak koje su od kulturno-istorijskog značaja. Na atraktivnoj plaži Dasija na istočnoj obali Krfa dugoj 2 km zastupljeni su razni sportovi na vodi, a duž šetališta nalaze se brojne taverne i restorani.

Blizu plaže
Klima
Wi Fi
Hotel Map Title