EUPHORIA RESORT
OPIS

Lokacija: Euphoria Resort je hotelski kompleks sagrađen 2018. godine. Građen je u modernom stilu, smešten na uređenoj peščano-šljunkovitoj plaži letovališta Kolimbari. Udaljen je 2 km od centra mesta Kolimbari, a 22 km od centra Hanje. Od aerodroma je udaljen 35 kilometara.

Sobe:  Agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi ima sledeće  tipove soba: standard room – dvokrevetna soba cca 30m2, junior suite – veće kvadrature ili bolje opremljena soba od standardne cca 40m2, family room - porodična soba. Sve sobe imaju Sat TV, telefon, brzi Wi-Fi internet, individualni klima uređaj, aparat za pravljenje čaja i kafe, kao i espreso aparat, minibar, sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu, papuče, bade mantil, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Euphoria Resort sastoji se od 6 zgrada sa po dva sprata i ima ukupno 287 soba, ima pet  restorana, a la carte restoran pored bazena, lobi bar, bar pored bazena i bar na plaži.

Sport i zabava:  Euphoria Resort ima otvoreni bazen, bazen za decu sa 3 tobogana, ležaljke i suncobrane na bazenu i  na plaži (besplatno), peškire za bazen i plažu (besplatno), 2 fitness centra, spa centar sa zatvorenim bazenom, SPA centar, teretanu, teniski teren, bazen za bebe (3 meseca+), mini klub i igralište, servis za čuvanje dece i sobu za igru.

Animacija
Room service
Usluga čuvanja dece
Wi Fi
Bazen sa toboganima
Ležaljke, peškiri i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Đakuzi
Masaža
Sauna
Spa centar
Teniski teren