XENIOS THEOXENIA
OPIS

Lokacija: Hotel Xenios Theoxenia se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Atos.  Hotel Xenios Theoxenia se nalazi na 50 m od prelepe plaže do koje se stiže podzemnim prolazom, dok je od centra mesta Ouranopolis udaljen 2 km. Idealna je preporuka za one koji vole porodičan odmor.

                      

Sobe: Hotel Xenios Theoxenia poseduje  136 smeštajnih jedinica u svom sastavu, podeljenih na 2 velike i 2 manje zgrade.  U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se ekonomi sobe, dvokrevetne sobe sa pogledom na baštu, dvokrevetne sobe sa bočnim pogledom na more, standard sobe sa pogledom na baštu, family loft sobe sa pogledom na bazen i mezonete sa pogledom na more. Ekonomi  sobe imaju 23m², nalaze se na nižem nivou u odnosu na standardne, bez pogleda su i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Dvokrevetne sobe sa pogledom na baštu su manje smeštajne jedinice od ekonomi soba, imaju 20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Dvokrevetne sobe sa bočnim pogledom na more imaju 23m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Standard sobe sa pogledom na baštu imaju 23m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Family loft sobe sa pogledom na bazen imaju 75m², nalaze se u novijem delu hotela, sastoje se iz dva nivoa, spavaće sobe na gornjem nivou i dnevne sobe, kuhinje i kupatila na donjem nivou. Mezonete sa pogledom na more imaju 75m², nalaze se u novijem delu hotela, sastoje se iz dva nivoa, dve spavaće sobe na gornjem nivou i dnevne sobe, kuhinje i kupatila na donjem nivou. Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon. Napomena: kod ekonomi, dvokrevetnih soba sa pogledom na baštu i dvokrevetnih soba sa bočnim pogledom na more, fen je na upit, preuzima se na recepciji hotela bez doplate.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Xenios Theoxenia u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseudje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Xenios Theoxenia ima glavni bar u hotelu, bar pored bazena i bar na plaži, gde se gosti hotela mogu osvežiti uz različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i laganih obroka.  Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, sef koji je besplatan na recepciji, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

 

Sport i zabava: Hotel Xenios Theoxenia u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Xenios Theoxenia takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Gosti hotela mogu da se bave pojedinim sportovima na vodi, a mogu i da koriste terene za tenis, košarku, odbojku na pesku, kao i sto za stoni tenis. Najmlađima je namenjen mini klub, a tu je i dečije igralište.

 

Sef na recepciji hotela
Teren za košarku
Odbojka na pesku
Ronilački centar
Teniski teren
Sportovi na vodi
Dečije igralište
Konferencijske sale
TV sala
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Bar
Bar na plaži
Restoran a’la carte
Bankomat
Usluge lekara
Internet
Mini klub
Servis za pranje i peglanje
Prodavnica
Mini klub
Parking
Spoljašni bazen
Bar na bazenu
Rent a Car
Restoran
WI FI u krugu hotela
Hotel Map Title
PROGRAM

NAPOMENE:
- Svaka promena potvrđene rezervacije se naplaćuje 15 eur
- Hotel zadržava pravo da propiše drugačije uslove za rezervacije u periodu Uskrsa ili nacionalnih praznika
- Jednokrevetne sobe su na upit (uz prethodnu proveru) i uz doplatu.

INFORMACIJE ZA ARANŽMANE SOPSTVENIM PREVOZOM

Sve cene su iskazane dnevno po osobi u EUR za minimalan boravak od 7 noćenja, manji broj noćenja i jednokrevetne sobe su na upit.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.
Drugi do poslednjeg dana: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete.
Poslednji dan
: Napuštanje hotela ili apartmana do 09:00h. Kraj programa.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu
- usluge inopartnera

- organizacija putovanja

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

- zdravstveno putno osiguranje

- boravišna taksa

- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana, u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 

BORAVIŠNA TAKSA:
Od 01. Januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana:

Iznosi po sobi / po noći: hoteli 1*i 2*- 0,5€, hoteli 3* - 1,5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.

Okvirni iznosi po sobi / po noći: apartmani 1 i 2 ključa - 0,25€, apartmani 3 ključa - 0,5€, apartmani 4ključa - 1€.

 

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

 

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

OSIGURANJE:   

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE i OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

Cenovnik br. 4 od 06.02.2020.

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god. 

 

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax:+381 11 323 81 30

mail: office@odeontravel.rs,

 

www.odeontravel.rs