MENDI
OPIS

Lokacija: Hotel Mendi se nalazi u regiji Kasandra, tačnije u mirnom delu mesta Kalandra.  Hotel Mendi ima odličnu lokaciju, nalazi se na samoj peščanoj plaži, okružen borovom šumom. Hotel Mendi je odlična preporuka za porodice i za one koji vole miran odmor. Od mesta Possidi hotel Mendi je udaljen 4 km.

Sobe: Hotel Mendi ima ukupno  163 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na more, family sobe i junior suite sa pogledom na planinu. Standard sobe sa pogledom na more imaju 25m², nalaze se na višim spratovima, u glavnoj zgradi i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta, a po potrebi može da se ubaci i pomoćni krevet. Family sobe imaju između 25-30m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, dnevne sobe i spavaće sobe. Takođe family sobe imaju i kuhinjsku nišu ali bez posuda za kuvanje. Junior suite sa pogledom na planinu su renovirane smeštajne jedinice, imaju odvojenu spavaću sobu i imaju bračni krevet ili odvojene krevete u spavaćem delu i sofa krevet u dnevnom delu. Sve sobe hotela  Mendi imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Napomena: Klima uređaj se doplaćuje 5e dnevno na recepciji hotela u periodu 01.05.-20.06. i u periodu 16.09.-15.10.

Hotelski sadržaj: Hotel Mendi osim glavnog restorana gde se polužuju pansionski obroci poseduje bar u okviru hotela, snack bar, bar pored bazena i bar na plaži gde gosti hotela mogu da konzumiraju lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafe i razne vrste osvežavajućih napitaka. Hotel Mendi ima i malu tavernu. Od ostalih usluga gostima hotela Mendi su na raspolaganju rent a car, TV sala, internet kutak, parking koji je besplatan,  sef koji se doplaćuje na recepciji hotela, kao i usluge doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalazi i mini market.

Sport i zabava: Hotel Mendi u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel Mendi takođe ima i manji bazen za najmlađe. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Komplet 2 ležaljke i suncobran koštaju  6e i plaćanje se vrši na recepciji hotela.  Gostima hotela Mendi su na raspolaganju teretana, teren za tenis, mini golf, stoni tenis, bilijar, kao i teren za odbojku na plaži. Najmlađi imaju i uređeno igralište.

Sef na recepciji hotela
Bilijar
Mini golf
Stoni tenis
Dečije igralište
Konferencijske sale
TV sala
Zatvoreni bazen
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Peškiri za plažu
Bar
Bar na plaži
Snek bar
Teretana
Hamam
Đakuzi
Animacija za decu
Garaža
Internet kafe
Mini klub
Prodavnica
Mini klub
Parking
Spoljašni bazen
Bar na bazenu
Rent a Car
Restoran
WI FI u krugu hotela
Hotel Map Title
PROGRAM

NAPOMENE:
- Svaka promena potvrđene rezervacije se naplaćuje 15 eur
- Hotel zadržava pravo da propiše drugačije uslove za rezervacije u periodu Uskrsa ili nacionalnih praznika
- Jednokrevetne sobe su na upit (uz prethodnu proveru) i uz doplatu.
 

INFORMACIJE ZA ARANŽMANE SOPSTVENIM PREVOZOM

Sve cene su iskazane dnevno po osobi u EUR za minimalan boravak od 7 noćenja, manji broj noćenja i jednokrevetne sobe su na upit.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

prvi dan: dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.
drugi do poslednjeg dana: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete.
poslednji dan
: Napuštanje hotela ili apartmana do 09:00h. Kraj programa.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu
- usluge inopartnera

- organizacija putovanja

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

- zdravstveno putno osiguranje

- boravišna taksa

- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana, u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 

BORAVIŠNA TAKSA:
Od 01. Januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana:

Iznosi po sobi / po noći: hoteli 1*i 2*- 0,5€, hoteli 3* - 1,5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.

Okvirni iznosi po sobi / po noći: apartmani 1 i 2 ključa - 0,25€, apartmani 3 ključa - 0,5€, apartmani 4ključa - 1€.

 

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM - sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

OSIGURANJE:   

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

NAPOMENA - U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE NAJKASNIJE DVA RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE I UPLATE AKONTACIJE

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE i OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

Cenovnik br. 4 od 06.02.2020.

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

 

 

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax:+381 11 323 81 30

mail: office@odeontravel.rs,

 

www.odeontravel.rs