KEMPINSKI HOTEL SOMA BAY ***** luxury
OPIS

MOGUĆA DOPLATA  ZA PUN PANSION U AGENCIJI

Lokacija: Izuzetno luksuzan hotel Kempinski, nalazi se u zalivu Soma Bay, na privatnoj plaži dugoj 400 m. Udaljen je 50 km od centra Hurgade i 45 km od aerodroma u Hurgadi. Kompleks Kempinski Soma Bay koji se prostire na 150.000 m2 čini glavna i više manjih zgrada. 

Sobe: Hotel Kempinski Soma Bay ima 325 moderno uređenih i prostranih soba, uređenih po standardima lanca Kempinski hotela. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, internet priključak, balkon ili terasu. Laguna club sobe prihvataju smeštaj dece od navršenih 7 godina.

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Kempinski Soma Bay su 4 a la carte restorana, 3 bara i terasa na otvorenom sa pogledom na planine i na zaliv, servis za pranje i sušenje, internet centar, salon lepote i menjačnica.

Sport i zabava: Gostima hotela Kempinski Soma Bay su na raspolaganju 3 spoljašnja bazena, lazy river, teretana, 4 terena za tenis, fitnes centar, squash teren, golf, mnogobrojni sportovi na vodi i ronilački centar. Izuzetan hotel Kempinski ima savremeno opremljen spa centar sa bazenom, prostorijama za razne tretmane i masaže, thalasso-terapijom, parnim kupatilom, saunama, đakuzijem. Ponuda za najmlađe goste hotela Kempinski: bazeni za decu, dečiji klub i animacija. Gosti bez doplate mogu da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

 

Na plaži
Peščana plaža
Animacija za decu
Internet kafe
Klima
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Teretana
Golf
Mini klub
Ronilački centar
Skvoš tereni
Sportovi na vodi
Teniski teren
Hotel Map Title