XPERIENCE SEA BREEZE RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Xperience Sea Breeze Resort se nalazi u mestu Sharm el Sheikh u zalivu Sharks Bay. Hotel se nalazi na dve privatne plaže, sa kraćim pontonom, sa kojih se pruža izuzetan pogled na Crveno more. Od centra turističke zone, Naama Bay je udaljen 7 km, a od aerodroma 3 km.

 

Sobe: Hotel Xperience Sea Breeze Resort je moderno dizajniran, savršeno se uklapajući u okolinu. Hotel ima 304 luksuzno opremlje sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel se nalaze standarne, sobe sa pogledom na more i deluxe sobe. Sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za čaj i kafu, balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotela Xperience Sea Breeze Resort u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, gosti mogu da uživaju u specijalitetima a la carte restorana, sa čije terase se pruža romantični pogled na zaliv Sharks bay.  Osvežavajući kokteli, alkoholna i bezalkoholna pića se služe u  barovima od kojih su 3 pored bazena, jedan na plaži, u hotelskom lobiju, a posebna preporuka za uživanje su Zen i Shisha barovi. Od dodatnih usluga, hotel Xperience Sea Breeze Resort nudi prodavnice, menjačnicu, servis za pranje i sušenje.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela je 9 bazena, 2 đakuzija, teretana, kao i spa centar sa đakuzijem, saunom, parnim i turskim kupatilom. Privatna marina se nalazi 40 m od hotela Xperience Sea Breeze Resort odakle kreću ekskurzije za ronjenje, snorkling ili posetu obližnjem ostrvu Tiran za goste koji žele avanturu i da se bolje upoznaju sa destinacijom Sharm el Sheikh. 

All Inclusive Concept

Na plaži
Privatna plaža
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Spa centar
Ronilački centar
Hotel Map Title