XPERIENCE KIROSEIZ PREMIER AQUA PARK
OPIS

Lokacija: Hotel Xperience Kirosize Premier Aqua Park se nalazi u mestu Sharm el Sheikh u regiji izmedju zaliva Naama bay i Sharks Bay. Do dve privatne plaže, jedne koralne, a druge peščane, vozi mini bus, prema istaknutom rasporedu. Od promenade u Nama Baj je udaljen 1 km, a od aerodroma 10 km.

Sobe: Hotel Xperience Kirosize Premier Aqua Park  ima posebno dizajnirane smeštajne jedinice, a u ponudi agencije Odeon World travel se nalaze standardne, superior i porodične sobe. Hotel ima ukupno 340 soba i sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za čaj i kafu, balkon ili terasu. Internet u sobama je uz doplatu.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotela Xperience Kirosize Premier Aqua Park  u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, gosti mogu da uživaju u specijalitetima belgijskog, japanskog, italijanskog i indijskog a la carte restorana.  Osvežavajući kokteli, alkoholna i bezalkoholna pića se služe u 5 barova. Od dodatnih usluga, hotel Xperience Kirosize Premier Aqua Park  nudi prodavnice, menjačnicu, internet kutak,  servis za pranje i sušenje.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela su 4 bazena za odrasle i 2 za decu, kao i aqua park sa toboganima i vodenim atrakcijama za decu i odrasle. Gosti hotela Xperience Kirosize Premier Aqua Park  mogu da se rekreiraju u teretani, igrajući tenis, odbojku, stoni tenis, ali i zabave u bioskopu, dikoteci ili uz bilijar. Na raspolaganju su i usluge različitih vrsta masaže, sauna, parno kupatilo i đakuzi. Najmlađima je namenjen deciji klub, bioskop i igraliste.

 

All Inclusive Concept 

Shuttle servis do plaže
Akva park
Dečije igralište
Internet kafe
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Diskoteka
Mini klub
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title