STEIGENBERGER ALCAZAR ***** luxury
OPIS

Lokacija: Jedan od novijih hotela u zoni Nabq Bay, hotel Steigenberger Alcazar , na privatnoj, izuzetno lepo uređenoj peščanoj plaži, prostire se na površini od 35.000 m2. Hotel je udaljen 13 km od aerodroma Sharm El Sheikh , 2 km od La Strada shopping centra, 12 km od centra SOHO. Hotel Steigenberger Alcazar odlikuje odlična usluga i dobra reputacija koju nosi ime Steigenberger.  

Sobe: Hotel Steigenberger Alcazar ima 610 soba, sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi-fi, aparat za kafu i čaj, mini bar, sef, balkon ili terasu. 

Hotelski sadržaj: Pored dva glavna restorana, hotel Steigenberger Alcazar ima nekoliko a la carte restorana (japanski, orijentalni, italijanski, mediteranski, riblji na plaži), 4 tematska bara, prodavnice, servis za pranje i peglanje, wi fi na svim zajedničkim površinama i salon lepote. 

Sport i zabava: Gostima hotela Steigenberger Alcazar su na raspolaganju 3 spoljašnja bazena koji se zimi greju, 2 bazena za decu, spa centar, teren za tenis, tereni za odbojku, mini fudbal, centar za ronjenje, razni sportovi na vodi, dečiji klub i celodnevna animacija. Gosti hotela koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Preporučuje se nošenje patika za kupanje.

 All Inclusive Concept

 

 

Na plaži
Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Klima
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
WI FI na recepciji
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Mini klub
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Teniski teren
Teren za mini fudbal
Teren za odbojku
Hotel Map Title