SHARM HOLIDAY
OPIS

Lokacija: Hotel Sharm Holiday se nalazi u zaliv Nama Bej, udaljen 1 km od centra grada i 10 km od aerodroma Šarm el Šeik. Gostima su na raspolaganju dve plaže do kojih vozi šatl bas. peščana plaža u Nama Bej-u i lepa plaža u Hadabi koja ima koralno priobaljei ponton radi lašeg ulaska u more.
Sobe: Hotel u svom sastavu ima 289 soba, podeljenih u 2 kategorije: standard sobe i porodične sobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, balkon.
Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kojima se služe pansionski obroci gosti hotela Sharm Holiday mogu uživati u a la carte restoranu italijanske, mediteranske, orijentalne i internacionalne kuhinje. U sastavu hotela se nalazi 5 barova (u lobiju, pored bazena, na plaži - nije uključen u all inclusive uslugu). U sastavu hotela nalaze se igraonica i apoteka.
Sport i zabava: U okviru hotela Sharm Holiday su 2 spoljašnja bazena sa nekoliko tobogana i posebnim delom za decu, tereni za tenis i teretana, igralište za decu. U sklopu spa centra gostima su na raspolaganju đakuzi, parno kupatilo, sauna i usluge raznih vrsta masaž.  Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplatu na bazenu i obe plaže (na plažu gosti nose peškire za kupanje iz hotela).
 

All Inclusive Concept