RIXOS PREMIUM SEAGATE ***** luxury
OPIS

Lokacija: Izuzetno luksuzan hotelski kompleks svetski poznatog lanca Rixos, hotel Rixos Premium Seagate. Zauzima površinu 253.000 m2, nalazi se na sopstvenoj peščanoj, lepo uređenoj plaži, sa pogledom na ostrvo Tiran, u zoni Nabq Bay. Hotel je udaljen od centra Naama Bay 23 km, od aerodroma 9 km. Plaža je peščana a ulazak u vodu moguć je i preko pontona (850 m) koji vodi do raskošnog koralnog grebena.

Sobe: Hotelski kompleks se sastoji od dve celine: Rixos Premium Seagate Beach (deo hotela uz plažu) i Rixos Premium Seagate Aqua (deo hotela uz Rixos Adventure Aqua Park, preko puta ulice a do kog se dolazi podzemnim prolazom). Lokacija sobe nije povezana sa korišćenjem hotelskih sadržaja, gosti koji su smešteni u Rixos Premium Seagate Aqua imaju pravo da koriste sve usluge i sadržaje Rixos Premium Seagate Beach i obrnuto. Svaka soba u hotelu Rixos Premium Seagate ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj,  aparat za kafu i čaj, mini bar, sef, balkon ili terasu.
Rixos Premium Seagate Beach  se sastoji iz glavne zgrade i 27 villa, ukupno 783 lukzuzno uređenih soba. Superior sobe pogled bašta, bazen ili delimičan pogled more (32m2), deluxe sobe pogled bašta, bazen ili delimičan pogled more (36m2), premium sobe pogled more (36-40m2), swim up sobe pogled bazen (36-40m2) - namenjene su za smeštaj 2-3 odrasle osobe ili 2odraslih i 2 dece - francuski krevet ili dva standardna kreveta, a treći krevet je sofa ili pomoćni krevet. U sklopu hotela postoje i family (dve povezane sobe sobe), pogled bašta (48-58m2) i namenjene su za smeštaj 4 odrasle osobe i jedno dete, family suite; family suite pogled bašta ili bazen (64-68m2), junior suite pogled bazen ili more (53-58m2, sastoje se iz spavaće i dnevne sobe).
Rixos Premium Seagate Aqua ima 218 soba smeštenih u vilama: superior aqua pogled bašta (30m2), deluxe aqua pogled bašta, bazen ili aqua park (38m2) - namenjene su za smeštaj 2-3 odrasle osobe ili dvoje odraslih i 2dece - francuski krevet ili dva standardna kreveta, a treći krevet je sofa ili pomoćni krevet. Family aqua pogled bazen ili aqua park (56m2, dnevna i spavaća soba), superior suite aqua pogled bašta (88m2, dnevna i spavaća soba).

Svi gosti mogu da koriste šatl uslugu između dve strane hotela kao i usluge Rikos Aquaventure i Aqua Parka.

Hotelski sadržaj: Hotel Rixos Premium Seagate, kao i svi hoteli lanca Rixos, nudi bogat sadržaj i vrhunsku uslugu tokom nezaboravnog odmora. Prvi sprat glavnog restorana namenjen je odraslim gostima a deo restorana u prizemlju namenjen je gostima sa decom. U hotelskoj ponudi je 7 luksuzni, a la carte restorana svetskih kuhinja, 9 barova i poslastičarnica, rent a car, servis za pranje i peglanje, menjačnica i nekoliko prodavnica.

Sport i zabava: Hotel Rixos Premium Seagate ima bogat izbor sportskih sadržaja: 7 spoljašnjih bazena (nekoliko se zimi greje), unutrašnji bazen, jedan od najvećih zabavnih parkova na ovom delu obale - Rixos Sea Gate Adventure i Aqua Park (nalazi se preko puta ulice a do kog se dolazi podzemnim prolazom), fitnes, bilijar, tereni za tenis, odbojku i mali fudbal, ronilački centar i sportovi na vodi. U sklopu modernog spa centra hotela su fitnes, parno kupatilo, saune, đakuzi, zatvoreni bazen, prostorije za razne tretmane i masaže, 2 vitaminska bara i salon lepote. Zabavu i odmor najmlađih gostiju hotela, uz celodnevnu animaciju, upotpuniće dečiji klub Rixi: igraonica, igalište, bioskop, bazen i restoran za decu. Preporučuje se nošenje patika za kupanje. Gosti hotela Rixos Premium Seagate koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate, na bazenima i na plaži.

 

All Inclusive Concept 

Na plaži
Privatna plaža
Animacija
Dečije igralište
Dečiji meni
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
WI FI u sobi
Bazen sa toplom vodom
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Mini klub
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Teniski teren
Teren za mini fudbal
Teren za odbojku
Hotel Map Title