RENAISSANCE SHARM EL SHEIKH GOLDEN VIEW BEACH RESORT
OPIS

Doplata za decu 2-12 god. za pomoćni krevet 10 eur dnevno na recepciji hotela ili u agenciji  

Lokacija: Nedavno renoviran hotel Renaissance Sharm El Sheikh, na jednom od najlepših koralnih grebena na ovom delu obale Crvenog mora, raj za ronioce, izlazi na 350 m dugu hotelsku peščanu plažu sa pontonom (50 m) koji olakšava pristup koralima. Aerodrom Sharm El Sheikh je udaljen 17 km od hotela, Nama Bej 10 km, a centar Mercato 1 km.

Sobe: Hotel Renaissance Sharm El Sheikh ima 384 moderno opremljenih soba. Svaka soba u hotelu ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, wi fi, aparat za kafu i čaj, balkon ili terasu sa pogledom na more, baštu ili bazene.

Hotelski sadržaj: Hotel Renaissance Sharm El Sheikh pored glavnog ima i 3 a la carte restorana, 2 bara u hotelu, bar na plaži i pored bazena i dostupan wi-fi u celom hotelu.
 
Sport i zabava: Od sportskih sadržaja u sklopu hotela Renaissance Sharm el Sheikh su 3 spoljaš¡nja i 2 dečija bazena, stoni tenis, bilijar, tereni za tenis, odbojku, staza za trčanje, ronilački centar, sportovi na vodi, fitnes i spa centar (sauna, đakuzi, parno kupatilo, prostorije za masažu). Zabavom najmlađih gostiju hotela  bavi se tim animatora u okviru dnevnih aktivnosti u dečijem klubu. Gosti hotela Renaissance Sharm El Sheikh koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Obzirom da je od glavne zgrade plaža udaljena 300 m gostima hotela je na rasplaganju club car.

 

All Inclusive Concept

 

Na plaži
Animacija
Klima
WI FI u krugu hotela
WI FI u sobi
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Mini klub
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title