REEF OASIS BLUE BAY RESORT&SPA
OPIS

Dvoje dece do 11.99. Besplatan boravak u hotelu

Lokacija: Hotel Reef Oasis Blue Bay Resort&Spa se nalazi na privatnoj uređenoj plaži sa pontonom, 5 km od centra letovališta Sharm El Sheikh i plaže Naama Bay. Od međunarodnog aerodrome je ovaj hotel udaljen oko 13 km.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe različitih kategorija, koje se razlikuju po kvadraturi (35 – 40m²) i pogledu. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, sef, klima uređaj, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Reef Oasis Blue Bay Resort&Spa se nalazi 5 restorana, od kojih je 1 glavni i 4 a la carte restorana u kojima se služe riblji specijaliteti, jela francuske i italijanske kuhinje. U 11 hotelskih barova, od kojih se neki nalaze na panormaskoj terasi, u lobiju hotela, pored bazena ili na plaži, služe se lagani obroci i osvežavajući napici. Wi fi internet je dostupan u lobiju hotela.

Sport i zabava: Osim na uređenoj, privatnoj plaži, gostima hotela Reef Oasis Blue Bay Resort&Spa na raspolaganju su i dva spoljašnja bazena, od kojih je 1 dečiji. Ljubiteljima rekreacije je namenjen fitnes centar, a odmor i uživanje u čarima crvenog mora se mogu upotpuniti opuštanjem u spa centru koji sadrži parno kupatilo i sobe za različit evrste masaža. Najmlađim gostima je namenjen mini klub, kao i posebno uređen akva park.

 

All Inclusive Concept 

Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Frizerski salon
Prodavnica
Menjačnica
Room service
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar