REEF OASIS BEACH RESORT
OPIS

Dvoje dece do 11.99. besplatan boravak u hotelu

Lokacija: Hotel Reef Oasis Beach, namenjen svim tipovima gostiju, smešten je na poznatom koralnom grebenu Al Fanar, iznad predivne peščane plaže. Manji deo plaže ima peščani ulaz u Crveno more, a postoji i direktan prilaz koralnim grebenima preko pontona. Od turističkog centra Naama Bay udaljen je 7 km, a od aerodroma Sharm el Sheikh 16 km.

Sobe: Hotel Reef Oasis Beach ima 670 prostranih, savremeno uređenih soba različitih kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne (preffered) sobe, superior sobe sa pogledom na baštu, na bazen ili na more, kao i standarne porodične (family) sobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, ketler, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana hotela Reef Oasis Beach u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, gostima je na raspolaganju i 6 restorana sa specijalitetima sa roštilja, italijnskom, morskom, azijskom i severno-indijskom kuhinjom. Gosti hotela mogu da se osveže u jednom od 9 barova, od kojih su 4 pored bazena i jedan na plaži. Od dodatnih sadržaja hotel Reef Oasis Beach ima menjačnicu, prodavnicu suvenira, dva dečija kluba, frizerski salon i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: U sastavu hotelskog kompleksa Reef Oasis Beach se nalazi 13 spoljašnjih bazena od kojih su 2 za decu. Posebnu prednost hotela predstavlja aqua park sa 60 vodenih atrakcija, bazenima za relaksaciju, specijalno dizajniranom zonom za decu sa bazenima i peščanim igralištem. Gosti hotela mogu da se opuste u spa centru koji u svom sastavu ima đakuzi na otvorenom, đakuzi u zatvorenom, 2 parna kupatila, 2 termalna bazena, tretanu, salone za ulepšavanje i različite vrste masaža. Gostima su na raspolaganju teniski, fudbalski i teren za odbojku. Na plaži su zastupljeni mnogobrojni sportovi na vodi i ronilački centar.

 

 

All inclusive concept

Blizu plaže
Peščana plaža
Privatna plaža
Akva park
Animacija
Dečije igralište
Frizerski salon
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Fudbalski teren
Mini klub
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title