PYRAMISA BEACH RESORT SHARM EL SHEIKH
OPIS

 

Lokacija: Pyramisa Beach Resort, prostran hotelski kompleks, zauzima površinu od 193 000 m2, okružen zelenilom, nalazi se na peščanoj plaži dužine 700 m, u zoni Shark’s Bay, nedaleko od popularnog turističkog centra SOHO. Na plaži je postavljen pontonski most radi lakšeg ulaska u vodu i prilaza raskošnim koralnim grebenima. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Od aerodroma Sharm El Sheikh hotel je udaljen 4 km.

Sobe: Hotel Pyramisa Beach Resort ima 861 sobu različitih kategorija. Svaka smeštajna jedinica u hotelu ima kupatilo, fen,  TV, telefon, sef, mini bar (uz doplatu), wi-fi uz doplatu, aparat za kafu i čaj i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Pyramisa Beach Resort je glavni restoran, italijanski, indijski i riblji a la carte restoran, 5 barova širom kompleksa (u lobiju, na plaži, pored bazena) i 2 kafeterije, menjačnica, besplatan wi-fi u lobiju i pored glavnog bazena i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Od sportskih sadržaja hotel Pyramisa Beach Resort ima 4 spoljašnja bazena (svi se greju zimi), od kojih je jedan sa toboganima, unutrašnji bazen, Spa i wellness centar (uz doplatu), teretanu, terene za odbojku, bilijar, ronilački klub i sportove na vodi. Zabavom svih gostiju hotela, tokom celog dana, bavi se profesionalni tim animatora.

 

 

All Inclusive Concept

Na plaži
Klima
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
WI FI na recepciji
WI FI u sobi
Bazen sa toboganima
Bazen sa toplom vodom
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Odbojka na pesku
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Hotel Map Title