PICKALBATROS ROYAL GRAND SHARM EL SHEIKH
OPIS

Lokacija: Pickalbatros Royal Grand Sharm el Sheikh ex.Royal Grand Sharm, hotel namenjen gostima starijim od 16 god. nalazi se na uzvišenju Ras Um El Sid, jednom od najlepših koralnih grebena južnog Sinaja, na peščanoj plaži sa pontonom (dužine 70 m) koji olakšava ulaz u more i prilaz koralima. Od centra Naama Bay hotel je udaljen  5 km, a od aerodroma Sharm El Sheikh 18 km.

 

Sobe: Pickalbatros Royal Grand ima 350 soba, sve sobe (37 m2) imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Pickalbatros Royal Grand su glavni restoran, 2 a la carte restorana, 5 barova, prodavnice, frizerski salon, menjačnicu, servis za pranje i peglanje, internet centar a dostupan je wi-fi (uz doplatu) na javnim površinama.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Pickalbatros Royal Grand na raspolaganju su 3 spoljašnja bazena (jedan se greje zimi), sportovi na vodi i plaži, ronilački klub, tereni za tenis, stoni tenis, bilijar, spa centar (đakuzi, sauna, parno kupatilo, prostorije za masažu i tretmane, fitnes centar). Najmlađim gostima dostupni su: dečiji bazen, klub i igralište. O celodnevnoj zabavi i razonodi svih gostiju hotela Pickalbatros Royal Grand brine tim animatora. Gosti  hotela koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

 

All Inclusive Concept

Na plaži
Animacija
Dečije igralište
Frizerski salon
Internet kafe
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
WI FI u krugu hotela
Bazen sa toplom vodom
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Bilijar
Mini klub
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title