NAAMA BAY HOTEL & RESORT EX TROPITEL NAAMA BAY
OPIS

Lokacija: Naama Bay Hotel & Resort, Ex Tropitel Naama Bay, jedan od prvih hotela izgrađenih u popularnom letovalištu Naama Bay, Sharm el Sheikh. Smešten je preko puta hotelske peščane plaže, a od pešačke zone je udaljen 1 km. Od aerodroma je udaljen 15 km.

Sobe: Naama Bay Hotel & Resort, EX Tropitel Naama Bay ima 390 soba, sve imaju kupatilo, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Naama Bay Hotel & Resort na raspolaganju je galvni i nekolliko a la carte restorana i barova od kojih se jedan nalazi na litici sa predivnim pogledom na Crveno more. Hotel ima menjačnicu, prodavnicu nakita i suvenira, dečiji klub, frizerski salon i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: U sklopu hotela Naama Bay Hotel & Resort su 4 spoljašnja bazena od kojih jedan ima 3 tobogana i 2 bazena za decu. Gosti mogu da se zabave igrajući stoni tenis, bilijar, pikado i odbojku ili da se opuste u wellness centru. Na plaži su zastupljeni mnogi sportovi na vodi i centar za ronjenje. Ležaljke, suncobrani i peškiri, pored bazena i na plaži, gosti hotela koriste bez doplate.

 All Inclusive Concept

Blizu plaže
Gradski hotel
Frizerski salon
Klima
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Zlatara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Bilijar
Mini klub
Odbojka na pesku
Pikado
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title