JAZ MIRABEL BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Jaz Mirabel Beach nalazi se u zalivu Nabq  Bay, na hotelskoj peščanoj plaži, centar Naama Bay je na 19 km udaljenosti, dok je od aerodroma udaljen 10 km. Jaz Mirabel Beach pruža mogućnost za savršen odmor u mestu Sharm el Sheikh. Hotel ima svoju peščanu 500m dugačku i lepo uređenu plažu.  Ljubiteljima snorklinga i ronjenja dostupan je obližni koralni greben do koga se dolazi preko dugačkog pontona. Dostupna je redovna usluga organizovanog prevoza hotelskim autobusima do turističkog centra Naama Bay.

 

Sobe: Jaz Mirabel Beach ima 645 soba moderno uređenih u smirujućim, pastelnim bojama sa puno prirodnog svetla. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.U ponudi turističke agencije Odeon World Travel gostima su na raspolaganju standardne sobe (oko 25m2)imaju pogled na baštu i bazare (deo hotela koji se nalazi pre ulaska na recepciju tj. zgrada pored), superior sobe (oko 33m2)imaju pogled na baštu, bazen, na more i deluxe family (porodične) sobe - roditeljski deo je razdvojen od dečijeg rol vratima, a deo za decu ima dva manja kreveta.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela  Jaz Mirabel Beach se nalazi više restorana i barova. Osim pansionskog restorana Al Zaytoun, gostima je na raspolaganju i glavni restoran Al Nakheel, samo za odrasle, uz obavezan dress code i 3 a la carte restorana specijalizovanih za jela mediteranske, azijske i italijanske kuhinje. Od ostalih sadržaja u ponudi je 8 barova (u lobiju, pored bazena i na plaži u kojima se u toku dana poslužuju različite vrste osvežavajućih napitaka i laganih obroka), menjačnica, 75 prodavnica, servis za pranje i peglanje, rent a car, salon lepote i apoteka. Dostupan je bežični internet ograničene brzine na javnim površinama u hotelu.

 

Sport i zabava: U hotelskoj ponudi hotela Jaz Mirabel Beach su 4 spoljašnja bazena, 2 bazena za decu, 5 tobogana za odrasle i decu, 3 mini tobogana, stoni tenis, pikado, bilijar i teniski tereni susednog hotela Jaz Mirabel Club. U impresivnom spa centaru gostima sun a raspolaganju osvežavajući i okrepljujući tretmani, usluge masaže (uz doplatu), sauna, parno kupatilo, đakuzi i teretana. Takođe su dostupni sadržaji za sportove na plaži, u vodi, jedrenje na dasci, ronjenje i gnjuranje… Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni, pored bazena i na plaži. U ponudi za najmlađe goste je dečiji klub, igralište, bazen i profesionalna celodnevna animacija.

 

All Inclusive Concept 

Na plaži
Animacija
Apoteka
Dečije igralište
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Shuttle servis do grada
Suvenirnica
WI FI na recepciji
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Mini klub
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title