JAZ FANARA RESORT & RESIDENCE
OPIS

Lokacija: Jaz Fanara Resort & Residence se nalazi iznad predivne peščane plaže sa postepenim ulazom u more (na kojoj postoji i ponton), na uzvišenju Ras Om el Sid, jednom od najlepših koralnih grebena u mestu Sharm el Sheikh, sa koga se pruža predivan pogled na Crveno more i Ras Mohamed Nacionalni Park. Centar Naama Bay je udaljen 8 km a aerodrom Sharm el Sheikh 21 km. Jaz Fanara Resort pruža mogućnost za savršen odmor za porodice, parove i sve ljubitelje prirodne lepote. 

Sobe: Hotel Jaz Fanara Resort ima 262 renovirane imoderno uređene sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel gostima su na raspolaganju standardne sobe sa pogledom na vrt, superior sobe (sa pogledom na vrt, bazen ili more) i family (porodične) sobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Standard room (oko 12m2) jednokrevetna soba, imaju francuski balkon, nalaze se na prvom spratu nedaleko od glavne zgrade i plaže (200-500m) i imaju pogled na baštu.
Standard room (oko 15m2) dvokrevetna soba, većina soba ovog tipa nema balkon, nalaze se na prvom spratu nedaleko od glavne zgrade i plaže (200-500m) i imaju pogled na baštu.
Superior room (oko 25m2) imaju pogled na baštu, bazen ili more, nalaze se u glavnoj zgradi. 
Family deluxe (oko 35-45m2) imaju francuski krevet i sofu, pogled na baštu, nalaze se u prizemlju i nedaleko od glavne zgrade i plaže (200-500m).
Junior suite (oko 70m2) sastoje se od dnevnog boravka i spavaće sobe, imaju pogled na bazen ili more, u glavnoj zgradi.
Family suite  (oko 50m2)dve odvojene spavaće sobe i dnevni boravak, pogled na baštu, nalaze se na prvom spratu nedaleko od glavne zgrade i plaže (400-500m).

Hotelski sadrđžaj: U sklopu hotela Jaz Fanara Resort se nalazi glavni, a la carte restoran, bar u lobiju, sisha bar, bar u diskoteci, bar pored bazena i bar na plađži u kojima se u toku dana poslužuju različite vrste osvežavajućih napitaka i laganih obroka. Od ostalih sadržaja u ponudi hotela je menjačnica, nekoliko prodavnica, frizersko-kozmetički salon, rent a car, bežični internet ograničene brzine na javnim površinama u hotelu i shuttle bus do centra Naama Bay.

Sport i zabava: Gostima hotela Jaz Fanara Resort su na raspolaganju 3 spoljašnja bazena, 2 bazena za decu i dečiiji klub. U ponudi hotela je i spa centar, stoni tenis, teren za tenis, bilijar, teretana, odbojka na plaži, ronilački centar i postoji mogućnost bavljenja raznim sportovima na vodi. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni, pored bazena i na plaži za sve goste.

 

All Inclusive Concept 

 

Blizu plaže
Frizerski salon
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Rent a Car
Shuttle servis do grada
WI FI na recepciji
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Diskoteka
Mini klub
Odbojka na pesku
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title