JAZ BELVEDERE RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Jaz Belvedere Resort građen u arapsko-marokanskom stilu, nalazi se na Montaza plaži koja pripada zoni Nabq Bay, udaljen 20 km od mesta Nama Bej i 10 km od aerodroma Sharm El Sheikh. Savršen izbor za porodični odmor. Manji deo hotelske plaže ima postepeni peščani ulazak u more, a ljubiteljima snorklinga dostupan je obližnji koralni greben do koga se dolazi preko pontona.

 

Sobe: Hotel Jaz Belvedere Resort ima 317 soba, sve imaju kupatilo, fen,  TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za kafu i čaj, balkon ili terasu. 

 

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Jaz Belvedere Resort  je glavni i a la carte restoran, 3 bara, diskoteka, prodavnice, menjačnica, salon lepote, dostupan besplatan wi-fi na javnim površinama (u lobiju, kod barova i bazena), internet centar, bankomat, salon lepote, prodavnice, rent a car i servis za pranje i peglanje.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Jaz Belvedere Resort i su na raspolaganju 2 spoljašnja bazena (jedan se greje zimi), dečiji bazen, stoni tenis, tereni za tenis, teren za odbojku, centar za sportove na vodi i ronjenje, spa centar u okviru kojeg su saune, đakuzi, fitnes, parno kupatilo i 2 prostorije za masažu. Najmlađim gostima hotela na raspolaganju je dečiji bazen koji se zimi greje, klub i igralište. Gosti hotela Jaz Belvedere Resort  koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

 

All Inclusive Concept 

 

Na plaži
Peščana plaža
Bankomat
Dečije igralište
Internet kafe
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
WI FI na recepciji
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Spa centar
Diskoteka
Mini klub
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title