FARAANA REEF RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Faraana Reef se nalazi na odličnoj lokaciji, na hotelskoj peščanoj plaži dugoj 170 m, udaljen od centra Naama Bay 10 km, od starog centra Old Market 5 km a od aerodroma Sharm el Sheikh 22 km. Plaža ima peščani ulaz u more, a blizini je koralni greben do koga se dolazi preko pontona. Popularni bar Farša se nalazi pored plaže hotela Faraana Reef.
Sobe: Faraana Reef hotel ima 558 klasično opremljenih soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel gostima su na raspolaganju standardne sobe, standardne sobe sa delimičnim i sa direktnim pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.
Hotelski sadržaj: Osim pansionskog restorana, gostima je na raspolaganju grill restoran i nekoliko barova. Od ostalih sadržaja hotel ima menjačnicu, servis za pranje i peglanje, salon lepote, shuttle bus i bežični internet ograničene brzine na javnim površinama u hotelu.
Sport i zabava: Od sportskih sadržaja u sklopu hotelske ponude su 3 spoljašnja bazena od kojih je jedan sa đakuzijem, stoni tenis, pikado, bilijar, odbojka na pesku, spa centar u sklopu koga su prostorije za masaže, sauna, tursko kupatilo i teretana. U ponudi za najmlađe goste je dečiji klub i animacija. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni, pored bazena i na plaži, za sve goste.

AII Inclusive Concept

Na plaži
Klima
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
WI FI na recepciji
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Mini klub
Odbojka na pesku
Pikado
Stoni tenis
Hotel Map Title