CORAL SEA HOLIDAY RESORT
OPIS

Lokacija: Coral Sea Holiday Resort se nalazi u regiji Nabq, na sampoj, dugačkoj peščanoj plaži na kojoj se, radi lakšeg prilaza moru i koralima, nalazi i ponton. Udaljen je 5 minuta šetnje od šetališta, Hard Rock Café-a, restorana i prodavnica, turistički centar Naama Bay udaljen je 22 km a aerodrom Sharm el Sheikh 10 km. Coral Sea Holiday Resort pruža mogućnost za savršen porodični odmor.

Sobe: Hotel Coral Sea Holiday Resort ima 484 prostrane, savremeno uređene sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel gostima su na raspolaganju standardne sobe sa pogledom na vrt, superior sobe (sa pogledom na vrt, bazen ili more), swim up sobe (soba sa bazenom) i family (porodične) sobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Osim pansionskog restorana, gostima hotela  Coral Sea Holiday Resort su na raspolaganju a la carte restorani azijske, indijske, meksičke i mediteranske kuhinje (besplatno jednom tokom boravka, uz obaveznu rezervaciju).  Od ostalih sadržaja u ponudi je 7 barova - bar pored bazena i na plaži u kojima se u tokom dana poslužuju različite vrste osvežavajućih napitaka i laganih obroka, lobi bar, sport café, bar The Piazza na terasi sa pogledom na lazy river, bežični internet ograničene brzine u celom rezortu, menjačnica, razne prodavnice I servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: U sastavu hotela Coral Sea Holiday Resort nalazi se aqua park sa raznim vodenim atrakcijama, 5 spoljašnjih bazena sa izdvojenim bazenom za decu, teren za tenis, bilijar,  U ponudi hotela je i spa centar koji može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju, sadrži prostorije za različite vrste masaža, mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane kao i frizerski salon. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste fitnes centar u sklopu spa centra a na peščanoj plaži, koja ima i pontonski prilaz koralnim grebenima, postoji mogućnost bavljenja raznim sportovima na vodi. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni, pored bazena i na plaži. U ponudi za najmlađe goste je dečiji klub, igralište, bazen i profesionalna celodnevna animacija.

 AII Inclusive Concept

Na plaži
Akva park
Dečije igralište
Frizerski salon
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
WI FI u krugu hotela
Bazen sa delom za decu
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Mini klub
Sportovi na vodi
Teniski teren
Hotel Map Title