CONCORDE EL SALAM HOTEL SHARM EL SHEIKH
OPIS

Doplata za drugi pomoćni krevet, na upit, 10 eur dnevno. 

Lokacija: Hotel Concorde El Salam Sharm el Sheikh Front & Sport hotel se nalazi nadomak trga Soho. na dugoj privatnoj peščanoj plaži Crvenog mora sa nekoliko pontona koji vode do prelepih koralnih grebena, Od glavnog turističkog centra Nama zaliva udaljen je 16 km, a od aerodroma Sharm el Sheikh 10 km.

Sobe:  Concorde El Salam hotel ima 725 soba, raspoređenih u delu hotela Front koji se nalazi na straini plaže i delu Sport preko puta ulice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su: standardne sobe (32m2) namenjene za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dve odrasle i jedno dece – francuski krevet ili 2 standarna kreveta, treći krevet je pomoćni ili sofa na izvlačenje, sa pogledom na baštu ili more; deluxe sobe, komfornije, prostranije 54m2 sa pogledom na baštu ili more (namenjene za 2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe i 1 dete) francuski krevet ili 2 standarna kreveta, treći krevet je pomoćni ili sofa na izvlačenje, postoji mogućnost i četvrtog-pomoćnog kreveta uz doplatu. Svaka soba ima, kupatilo, fen, sef, telefon, mini-bar, fen, SAT TV, klima uređaj i wi fi.

Hotelski sadržaj:  U sklopu hotela Concorde El Salam je glavni Laguna restoran i 2 a’ la carte restorana na plaži: italijanski (gostima hotela dostupan nedeljom od 19:00 do 22:00 bez doplate) i flame-grill restoran, 2 snack bara kraj bazena i još 8 barova (lobby bar, bar na plaza,bar pored bazenu, orijentalni bar, u kome se pored kafe i čaja, služi se i aromatična shisha. Gostima hotela Concorde El Salam na raspolaganju su servis za pranje i peglanje, kozmetički salon, ATM i menjačnica, nekoliko prodavnica.

Sport i zabava: Pored privatne peščane plaže na kojoj su zastupljeni razni sportovi na vodi i ronjenje, hotel Concorde El Salam poseduje 4 spoljašnja bazena od kojih se 3 greju zimi, bazen za Aqua Gym i  bazen sa toboganima (u delu hotela Sport). U sklopu Spa centra su unutrašnji bazen sa đakuzijem i sobama za masažu I rayne tretmane, parno i tursko kupatilo i sauna. Gosti za zabavu mogu da koriste i 2 prostorije za igre (bilijar, pikado, stoni tenis, šah), terene za tenis, odbojku na plaži, stazu za trčanje i teretanu.. Najmlađim putnicima je namenjen dečiji klub, tim za animaciju, bazen i uređeno igralište. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

 AII Inclusive concept Concorde El Salam Front

All Inclusive concept Concorde El Salam Sport 

Hotel Map Title