CHARMILLION GARDENS AQUA PARK
OPIS

Lokacija: Hotel Charmillion Gardens Aqua Park  nalazi se u drugom redu od plaže, preko puta hotela Charmillion Life Resort, na 6 km od oblasti Nabq i 6 km od turističke zone Soho Square. Udaljen je od turističkog centra Naama Bay 16 km i od aerodorma Sharm el Sheikh 8 km. Gostima je na raspolaganju plaža hotela istog lance Charmillion, Club Resort i Life Resort.

Soba: Hotel ima isključivo  porodičnih sobe (75 porodičnih soba i 104 porodičnih suite-ova). Sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, LCD TV, telefon, klima uređaj, sef, aparatom za čaj i kafu, mini bar (uz doplatu), wi-fi (uz doplatu).

Hotelski sadržaj: Charmillion Gardens Aqua Park  poseduje glavni restoran i 3 bara (bar kod bazena, lobby bar i aqua park bar).

Sport i zabava: Hotel poseduje predivan Aqua park sa 11 tobogana za odrasle i 11 za decu, dva bazena (dečiji i za odrasle). Gosti hotela mogu da koriste i brojne sadržaje druga dva hotela lanca Charmillion: diskoteku, teren za mali fudbal, teren za odbojku na pesku, bilijar (uz doplatu), stoni tenis, ronilački centar (uz doplatu), teretana, spa centar (uz doplatu), dečiji klub. Animacija gostiju je sastavni deo programa hotela kao i rekreacija na plaži uz odbojku, fudbal ili vaterpolo, stoni tenis i različite zabave tokom dana. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

 

 

All Inclusive Concept 

Akva park
Mini Bar
Wi Fi
Bazen sa delom za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Bar
Bar na bazenu
Italijanski restoran
Restoran
Teretana
Bilijar
Odbojka na pesku
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za mini fudbal
Hotel Map Title