CHARMILLION CLUB AQUA PARK
OPIS

Lokacija: Hotel Charmilion Club Aqua Park je smešten u regiji Nabq, jednom od centara Sharm El Sheikha. Hotel se nalazi odmah iza hotela Charmillion Life Resort, u drugom redu od plaže. Gostima je na raspolaganju plaža koju koriste gosti hotela Club Resort i Life Resort. Hotel je od centra ove regije udaljen 6 km i 16 km od regije Nama Bay. Aerodrom se nalazi na udaljenosti od oko 8 km od hotela.

 

Sobe: Hotel Charmilion Club Aqua Park u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard i family sobe i sobe tipa family suite. Sve smeštajne jedinice su komforne i moderno opremljene. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef, mini bar, ketler, set za čaj i kafu i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Charmilion Club Aqua Park u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i 2 a la carte restorana. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova. Gosti hotela mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima u lobby, baru na bazenu i aqua park baru. Od dodatnih sadržaja, gostima je na raspolaganju usluga pranja i peglanja veša, taxi služba i shuttle bus do Nama Bay-a. U sklopu hotela se nalazi suvenirnica.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Charmilion Club Aqua Park se nalazi spoljašnji bazen. Posebnu atrakciju predstavlja aqua park sa 11 tobogana za odrasle i 11 tobogana za decu. U sastavu hotela se nalazi i spa centar. U okviru spa centra gostima su na raspolaganju sauna, đakuzi i tursko kupatilo. Salon lepote je takođe na raspolaganju gostima u okviru spa centra. Tim animatora je zadužen za zabavu kako odraslih tako i dece u toku dana i večeri. Gosti hotela Charmilion Club Aqua Park mogu da koriste brojne sadržaje druga dva hotela- tereni za mali fudbal, odbojku na pesku, stolovi za stoni tenis i bilijar.

All Inclusive Concept 

Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Frizerski salon
Prodavnica
Menjačnica
Room service
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Hotel Map Title