BARCELO TIRAN SHARM RESORT
OPIS

Lokacija: Barcelo Tiran Sharm Resort je moderno sagrađen hotel španskog lanca, smešten u krajnjem severnom delu zaliva Nabq Bay, sa pogledom na ostrvo Tiran i rivijeru Akabe. Hotel je smešten na prostranoj, 800m dugoj, uređenoj peščano plaži sa postepenim ulazom u vodu i  koralnim grebenom u jednom manjem delu. Udaljen je 12 km od aerodroma i 18 km od centra Nama Bej.

Sobe: Hotel Barcelo Tiran Sharm Resort ima 345 moderno uređenih i prostranih (45-50 m2) soba: kupatilo, fen, klima uređaj, TV, aparat za kafu i čaj, telefon, internet (uz doplatu), sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Barcelo Tiran Sharm Resort osim glavnog, u svom kompleksu ima i 2 a la carte restorana, mediteranski i riblji, 4 tematska bara, besplatan wi-fi u lobiju, šoping centar, suvenirnica, salon lepote, servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava:  U svom sastavu hotel Barcelo Tiran Sharm Resort ima 2 spoljašnja bazena, 1 koji se greje zimi, đakuzi, dečiji bazen, teniske terene, odbojku na plaži, ronilački centar a u sklopu modernog spa centra su sauna, parno kupatilo, prostorije za tretmane i masaže i fitnes centar. O najmlađim gostima brine tim animatora u dečijem klubu i mini diskoteci. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. 

All Inclusive Concept

Na plaži
Privatna plaža
Animacija
Dečije igralište
Internet
Klima
Prodavnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
WI FI na recepciji
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Ronilački centar
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title