PRINCESS
OPIS

Lokacija: Hotel Princess je smešten u najatraktivnijem delu grada Bara. Smešten je uz šetalište pored mora. Hotel Princess je od plaže udaljen svega 30 m.

 

Sobe: Hotel Princess u svom sastavu ima ukupno 135 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe. Standard room park view- standardna dvokrvetna soba sa pogledom na park, standard room sea side view- standardna dvokrevetna soba sa bočnim pogledom na more. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i terasu.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Princess se nalaz glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Gostima je pored glavnog restorana, na raspolaganju i a la carte restoran. Gostima su na raspolaganju 3 bara od kojih se jedan nalazi pored bazena i otvorena letnja terasa. U hotelu postoji i velika banket sala i 3 sale za konferencije sa svom neophodnom opremom.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Princess se nalaze spoljašnji i unutrašnji bazen, dok wellness i spa centar u svom sastavu ima rimsku i finsku saunu, tursko kupatilo, hidromasažnu kadu i krevet, sobu za relaksaciju, salon za masažu i 3 salona lepote i fitnes centar.

Na plaži
Konferencijske sale
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title