PALMON BAY SPA
OPIS

Loakcija: Novi, moderan hotel Palmon Bay Spa se nalazi u Igalu, u jedinstvenom prirodnom ambijentu Bokokotorskog zaliva. Smešten je na samoj obali mora.

 

Sobe: Hotel Palmon Bay Spa u svom sastavu ima ukupno 163 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, deluxe i superior sobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Palmon Bay Spa se nalazi nekoliko restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju restoran na plaži i a la carte restoran na krovu hotela, iz koga se pruža pogled na Bokokotorski zaliv. Pored restorana postoji i letnja bašta za sunčanje sa barom i kafeterija.

 

Sport i zabava: Hotel Palmon Bay Spa ima unutrašnji bazen sa mineralnom vodom i spoljašnji bazen. U okviru spa i wellness centra, gostima su na raspolaganju tursko kupatilo, finska i infrared sauna, 5 prostorija za masažu i teretana.

Bazen sa lekovitom mineralnom vodom je ono po čemu je Spa centar “Palmon Bay” jedinstven i prepoznatljiv. Spa centar se prostire na preko 500m2 a kupanje u bazenu vraća balans prirodnih minerala i soli u telu.

Na plaži
Wi Fi
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Restoran
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Sportovi na vodi
Hotel Map Title