CASA DEL MARE MEDITERRANEO
OPIS

Lokacija: Hotel Casa Del Mare Mediterraneo je luksuzan hotel smešten u mestu Kamenari u samom srcu Bokokotorskog zaliva. Hotel se nalazi na samoj obali mora, na šljunkovitoj plaži. Malo primorsko mesto Kamenari se nalazi između Kotora i Herceg Novog, a trajektom se stiže do trećeg turističkog centra- Tivta koji se nalazi na svega 4 km od hotela. Hotel Casa Del Mare Mediterraneo je potpuno renoviran 2019. godine i pruža mogućnost za savršen odmor u Crnoj Gori. Enterijer hotela je inspirisan mediteranskim motivima, začinima i biljkama kao što su: lavanda, mimoza, masline, mandarine, šipak, galeb i mornar.

 

Sobe: Hotel Casa Del Mare Mediterraneo u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, deluxe sobe, sobe tipa junior suite i apartmani.

Standard room sea view – standardna dvokrevetna soba sa pogledom na more (29 m2), deluxe room sea view – dvokrevetna soba sa pogledom na more, veće kvadrature od standardne (31 m2), junior suite sea view – dvokrevetna soba sa pogledom na more, veće kvadrature od standardne (34 m2), one bedroom apartment sea view – apartman sa jednom spavaćom sobom i dnevnim boravkom sa sofom na razvlačenje, veće kvadrature od standardne (45 m2), two bedroom apartment sea view – apartman sa dve spavaće sobe i dnevnim boravkom (65m2).

Sve smeštajne jedinice su komforne i moderno opremljene. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Casa Del Mare Mediterraneo u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i a la carte restoran, kao i bar na plaži u kome gosti mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima. Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalazi suvenirnica. Gostima su na raspolaganju usluge iznajmljivanja automobila, motora, jahti kao i mogućnost organizovanja izleta.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Casa Del Mare Mediterraneo se nalazi spa centar u kome gosti mogu da se opuste u sauni ili aroma sobi ili da se relaksiraju uz različite vrste masaža. Gostima je u okviru spa centra na raspolaganju i unutrašnji bazen.

Stari grad Kotor i Herceg Novi se nalaze na samo par kilometara od hotela Casa Del Mare Mediterraneo i pružaju mogućnost za različite vidove zabave- od obilaska kulturno-istorijskih znamenitosti do zabave u mnogobrojnim restoranima i barovima.

 

Na plaži
Rent a Car
Suvenirnica
Wi Fi
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na plaži
Restoran
Masaža
Sauna
Hotel Map Title