AZUL BEACH RESORT MONTENEGRO
OPIS

Lokacija: Hotel Azul Beach Resort Montenegro (ex Long Beach) se nalazi u Ulcinju, na 4 km od samog centra. Smešten je na najlepšem delu Velike ulcinjske plaže i okružen predivnim parkom i borovom šumom. Hotel je potpuno renoviran 2020. godine i pruža mogućnost za savršen odmor u Crnoj Gori.

 

Sobe: Hotel Azul Beach Resort Montenegro u svom sastavu ima moderno opremljene smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe (19-21 m2), sobe tipa suite (ovakve jedinice imaju odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak koji može da sadrži sofu ili dva odvojena kreveta, kvadrature su 38 m-42 m2),  premium suite sobe (38 m2). Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Azul Beach Resort Montenegro se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i 3 a la carte restorana. Gostima je na raspolaganju 7 barova u kojima mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima.  

 

Sport i zabava: Hotel Azul Beach Resort Montenegro u svom sastavu ima 5 spoljašnjih i 3 dečija bazena. Gostima su na raspolaganju i unutrašnji bazen, sauna i teretana. Tim animatora je zadužen za decu. U sastavu hotela se nalaze dečije igralište i mini klub. Za ljubitelje sportova, u sklopu hotela se nalaze tereni za fudbal i odbojku. Za ljubitelje tenisa, u hotelskom krugu nalazi se 6 teniskih terena sa novom šljakom kao i škola tenisa.

 

All Inclusive koncept 

Na plaži
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Parking
Wi Fi
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Bar na plaži
Italijanski restoran
Restoran
Snek bar
Sauna
Teretana
Aerobik
Časovi tenisa
Mini klub
Teniski teren
Teren za odbojku
Yoga
Hotel Map Title