ADA BOJANA
OPIS

Lokacija: Hotelsko naselje na Adi Bojani se nalazi u jugozapadnom kraku ostrva pored nudističke plaže. Nalazi se 15 km od Ulcinja. Ostrvo Ada Bojana je sa kopnom spojeno mostom preko reke Bojane.

 

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su smeštajne jedinice tipa bungalovi (tip A i tip L). Sve smeštajne jedinice i imaju kupatilo i balkon.

Tip A: Jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana, južno i jugozapadno prema nudističkoj plaži i zapadno prema ušću Bojane u more. Sobe u vilama su dvokrevetne ili trokrevetne, sa kupatilom i terasom, imaju klimu, televizor i mini-frižider.
Tip L: Sobe u Tipu L su najprostranije i idealne su za boravak porodice. Nalaze se na samoj plaži u građevinama u obliku grozdova. Šestougaone sobe raspolažu sa francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje, velikim pregradnim ormarom i kupatilom. Sve sobe u Tipu L imaju klimu, frižider, TV i terasu.

 

Hotelski sadržaj: U centralnoj zgradi kompleksa, gostima kompleksa Ada Bojana na raspolaganju je pansionski restoran, a na ušću reke Bojane u Jadransko more nalazi se a la carte restoran. U sastavu kompleksa su bar na plaži, prodavnica i ambulanta.

 

Sport i zabava: Gosti kompleksa Ada Bojana mogu da koriste terene za tenis, školu jahanja kao i sportove na vodi.

 

Na plaži
Prodavnica
Parking
Usluge lekara
A la Carte restoran
Restoran
Sportovi na vodi
Teniski teren
Hotel Map Title