BUDVA
OPIS

Lokacija: Potpuno renoviran hotel Budva je smešten na samom šetalištu u centru istoimenog primorskog mesta Budva. Od Slovenske plaže hotel Budva je udaljen 200 m.


Sobe: Sve sobe hotela Budva su renovirane, moderno opremljene i nude maksimalan komfor svojim gostima. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe, executive sobe i apartmani. Standard room– standardna dvokrevetna soba, standard room sea view- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na more, executive – dvokrevetna soba veće kvadrature od standardne, apartment – apartman koji sadrži spavaću sobu i dnevni boravak.Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon, sef i mini-bar.

 

Hotelski sadržaji: U sastavu hotela Budva se nalazi glavni restoran gde se služe pansionski obroci kao i nekoliko barova. Gostima su na raspolaganju aperitiv bar, VIP bar, kao i bar pored bazena u kojima gosti mogu da uzivaju u osvežavajucim napicima i laganim obrocima. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. Hotel ima parking koji je besplatan za goste.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Budva nalazi se spoljašnji bazen sa lažaljkama i suncobranima, a gosti se mogu opustiti i u wellness centru koji u svom sastavu ima saune i sobe za masažu. U blizini hotela Budva nalaze se mnogobrojni barovi i restorani u kojima gosti mogu uživati tokom večeri.

Blizu plaže
U centru
Parking
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Sauna
Spa centar
Sportovi na vodi
Hotel Map Title