PARADISE BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Paradise Beach se nalazi u živopisnom zalivu Robinson, smeštenom odmah posle mesta Sveti Vlas koje je 8 km udaljeno od Sunčevog brega. Smešten je na samoj plaži. Od aerodroma u Burgasu, hotel je udaljen 30 km. Hotel je potpuno renoviran 2018. godine. Duga peščana plaza i kristalno čisto more čine kompleks savršenim mestom za opuštajući porodični odmor.

 

Sobe: Hotel Paradise Beach u svom sastavu ima 248 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe i apartmani. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Paradise Beach, osim pansionskog restorana sa panoramskom teresom, nalazi se i 2 bara. Gosti mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima u lobby baru sa panoramskom terasom, pored bazena i noćnom baru. Od ostalih sadržaja, za goste hotela je obezbeđen parking. Wi-Fi je dostupan besplatno.

 

Sport i zabava: Hotel Paradise Beach u svom sastavu ima spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. U okviru spa centra, gostima su na raspolaganju sauna, sobe za masažu i  sobe za relaksaciju. Od zabavnih aktivnosti u ponudi je animacija na plaži i na bazenu.

Minimalan broj osoba u apartmanima: 2 odraslih + 2 dece ili 3 odrasle osobe.

Na plaži
Animacija
Animacija za decu
Parking
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Sauna
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title