PERELIK
OPIS

Lokacija: Hotel Perelik se nalazi u samom centru Pamporova . Hotel je potpuno renoviran 2016. godine kada je zvanično promenjena kategorizacija hotela i sada je hotel od 5*. Hotel Perelik je  od ski lifta, do kojeg je organizovan prevoz udaljen je 900 m.

 

Sobe: Hotel Perelik u svom sastavu ima ukupno 130 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su sobe tipa junior suite i masonette. Junior suite- apartman koji sadrži dnevni boravak i spavaću sobu, maisonette- soba na dva nivoa; u donjem delu dnevni boravak, a na galeriji spavaća soba. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon i mini bar.

Hoteski sadržaj: U sastavu hotela Perelik se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel iPerelik u svom sastavu ima i italijanski restoran. Gostima hotela su na raspolaganju i noćni i après ski bar. Od zabavnih sadržaja, gostima su na raspolaganju: kuglana, stolovi za bilijar i elektronske video igre.

Sport i zabava: U sastavu hotela Perelik, gostima je na raspolaganju spa centar. U okviru spa centra, gostima su na raspolaganju olimpijski bazen, saune, parno kupatilo, ledena soba, đakuzi, solarijum kao i sobe za masažu.

Hotel Perelik i Orlovetz su povezani toplim hodnikom.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, parnog kupatila, ledene sobe, saune, hamama, đakuzija, saune, fitnes centra, prevoz do ski centara 1 i 2 i Wi-Fi.

 

Shuttle servis do skijališta
Konferencijske sale
Kongresni centar
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
Bar
Italijanski restoran
Restoran
Spa centar
Teretana
Bilijar
Kuglanje
Mini klub
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title