ORPHEUS
OPIS

Lokacija: Hotel Orpheus se nalazi u Pamporovu. Od prve ski staze, hotel je udaljen 100 m. Centar mesta Pamporovo udaljen je 150 m od hotela.

Sobe: Hotel Orpheus u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe i apartmani. Standard room- standardna dvokrevetna soba (25m2), premium room- renovirana standardna dvokrevetna soba (25m2), studio premium- soba sa kuhinjskim delom, one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, one bedroom apartment premium- renoviran apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu. Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon, mini bar i balkon (u određenom broju soba je francuski balkon).

Hoteski sadržaj: U sastavu hotela Orpheus se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored restorana, hotel ima i lobby bar. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. Hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Orpheus nalazi se spa centar. U sastavu hotela je bazen i spa centar sa saunom, đakuzijem, solarijumom, sobama za masažu i fitnesom.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, đakuzija, fitnes centra, parkinga, Wi-Fi i prevoz do žičare Malina 2.

 

Shuttle servis do skijališta
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Večernji program
Hotel Map Title