RILA
OPIS

Lokacija: Hotel Rila, najveći hotelski kompleks nalazi se u samom centru Boroveca, u podnožju ski staza. Od glavne gondole je udaljen 250 m. Hotel je renoviran 2015. godine i pruža mogućnost za savršen odmor na planini.

 

Sobe: Hotel Rila u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard soba, porodične, deluxe i superior. Sve sobe imaju kupatilo, TV, telefon, mini bar ili frižider i balkon. Superior sobe su potpuno renovirane 2017.god.

Hotelski sadržaj: U sastvau hotela Rila se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima lobby bar renoviran 2015. god i novootvoreni Panorama bar. U sastavu hotela je i noćni bar. U sklopu hotela su i prodavnica, frizerski salon, manikir. Hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Rila nalazi se spa centar. Gosti mogu besplatno da koriste bazen, a uz doplatu i potpuno renovirani spa centar koji ima termalnu zonu sa nekoliko sauna, parno kupatilo, đakuzi i sobe za masažu.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, đakuzija, W-Fi u lobiju i osiguranje u hotelu.

Minimalan broj osoba u family superior sobama je 2 odraslih i 2 dece do 12 godina. 

Blizu žičare
Na stazi
U centru
Frizerski salon
Manikir & Pedikir
Prodavnica
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title