FLORA COMPLEX
OPIS

Lokacija: Hotelski komleks Flora/ Flora Complex/ Flora Residence smešten je u samom centru Boroveca. Od gondole je udaljen svega 50 m. Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade - Flora, zgrade Flora Comlex koja je toplim hodnikom povezana sa glavnom zgradom i pet odvojenih zgrada sa apartmanima i studijima - Flora Residence.

 

Sobe: Hotelski kompleks u svom sastvau ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija.  U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe, studija i apartmani u delu kompleksa Flora Complex. Standard room- standardna dvokrevetna soba, studio- soba sa kuhinjskim delom, one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i spavaću sobu.Sve sobe, studija i apartmani imaju kupatilo, fen, TV, telefon i balkon. Studiji i apartmani imaju i kuhinjsku nišu.

Hotelski sadržaj: U glavnoj zgari kompleksa Flora gostima su na raspolaganju glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i bar. Hotel ima parking, garažu i skijašnicu. Gosti hotela Flora Complex koriste restoran, bazen i fitnes centar hotela Flora. Gosti Flora Residence zgrada koriste restoran koji se nalazi u zgradi Daisy.

Sport i zabava: U sastavu hotela Flora, gostima je na raspolaganju spa centar u okviru kojeg se nalaze bazen, sauna, đakuzi i fitnes.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, saune i parnog kupatila.

 

U blizini ski staze
U centru
Skijašnica
Wi Fi
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Hotel Map Title