FESTA WINTER PALACE
OPIS

Lokacija: Hotel Festa Winter Palace se nalazi u centru Boroveca. Hotel je udaljen 50 metara od staze ''Crvena zastava'' i četvorosedne žičare ''Sitnniakovo Ekspres'' kao i 300 metara od donje stanice gondole u Borovecu. Hotel Festa Winter Palace pruža mogućnost za savršen odmor na planini.

 

Sobe: Hotel Festa Winter Palace ima ukupno 132 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su deluxe, sobe kategorije junior suite i apartmani. Deluxe room- standardna dvokrevetna soba (30-35 m2), suite/ junior suite- apartman koji sadrži dnevni boravak i spavaću sobu.Stilski opremljene sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj: Hotel Festa Winter Palace ima dva glavna restorana u kojima se služe pansionski obroci. Gostima su na raspolaganju  lobby i whiskey bar. Od dodatnih sadržaja, hotel ima konferencijsku salu, parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Festa Winter Palace nalazi se spa centar. Hotelski spa centar sadrži bazen, saunu, solarijum, đakuzi i sobe za masažu.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, fitnes centra, sauna, parnog kupatila, relax zone i Wi-Fi.

 

 

U blizini ski staze
U centru
Konferencijske sale
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg