BOROVETS HILLS
OPIS

Lokacija: Hotel Borovets Hills se nalazi u mirnom delu Boroveca, okružen borovom šumom. Od ski lifta Yastrebac udaljen je 500 m, a od centra Boroveca oko 3 km.

 

Sobe: Hotel Borovets Hills u svom sastavu ima ukupno 63 smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe, studija i apartmani. Standard room- standardna dvokrevetna soba, studio- soba sa kuhinjskim delom, one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, two bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i dve spavaće sobe. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon i mini bar.

Hotelski sadržaj: Hotel Borovets Hills u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i lobby bar. Gostima je u okviru hotela na raspolaganju konferencijska sala. Hotel ima parking, garažu i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Borovets Hills, gostima je na raspolaganju spa centar u okviru kojeg se nalaze bazen, sauna, đakuzi i parno kupatilo.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, saune, džakuzija, fitnes centra, Wi-Fi, prevoz do gondole i parking.

Minimalan broj osoba u two bedroom apartmanu 4 odrasle osobe. 

U blizini ski staze
Garaža
Parking
Skijašnica
Bar
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title